Povežite se s nama

Crna kronika

Naletio na vozilo ispred sebe u Trnovcu, a ono udarilo 20-godišnjaka na biciklu

Objavljeno:

- dana

Biciklist završio u bolnici

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 25. studenog oko 9.15 sati u Ludbreškoj ulici u Trnovcu, ozlijeđena je jedna osoba.

Muškarac starosti 38 godina upravljao je osobnim vozilom u smjeru Varaždina. Zbog nedržanja potrebitog razmaka pri vožnji u slijedu, prednjim je dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 61-godišnjak, koji je usporavao brzinu kretanja u namjeri skretanja u desno u dvorište.

Od siline udara, vozilo 61-godišnjaka je odbačeno u desno na biciklističku traku pri čemu je lijevim bočnim dijelom udarilo u desni bočni dio bicikla kojim je biciklističkom trakom upravljao 20-godišnjak. Biciklist je uslijed udara pao na kolnik pri čemu je ozlijeđen. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Autom naletio na 8-godišnje dijete u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Varaždinu u petak, 26. veljače oko 7.55 sati u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

Muškarac starosti 65 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Jalkovečke ulice u smjeru Zagrebačke ulice. Dolaskom do uzdignutog obilježenog pješačkog prijelaza, nije propustio 8-godišnje dijete koje je već stupilo na obilježeni pješački prijelaz.

Uslijed udara vozila u dijete, isto je palo na kolnik i zadobilo ozljede. Medicinska pomoć djetetu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede su joj okvalificirane kao lakše tjelesne ozljede.

Nastavite čitati

Crna kronika

Kod Novog Marofa ukraden neispravan i neregistriran traktor

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

traktor

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne Općine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u nazad nekoliko mjeseci do 25. veljače u naselju Tkalec, u Općini Breznica, iz nezaključanog gospodarskog objekta otuđio neispravan i neregistriran traktor.

Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna.

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelj ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati