VIS_Promotex
VIS_Promotex
VIS_Promotex
VIS_Promotex

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 6. veljače provelo prvo ispitivanje uhićenog hrvatskog državljanina starog 18 godina zbog osnovane sumnje na počinjenje tri kaznena djela razbojništva.

>> Dolijao 18-godišnjak, serijski razbojnik iz Varaždina

– Postoji osnovana sumnja da je maloljetnik 27. prosinca 2019. u kiosku Varaždinu fizički udario i savladao prodavačicu te ju nogama pritisnuo kako bi ju spriječio da se digne, a potom iz ladice u prodajnom pultu uzeo i za sebe zadržao novac u iznosu od 4000 kuna. Osnovano se sumnja i da je 18. siječnja 2020. u prodavaonici u Varaždinu, snažno odgurnuo prodavačicu i iz blagajne uzeo sav novac koji je pronašao u iznosu od oko 750 kuna. Postoji osnovana sumnja i da je 23. siječnja 2020. u pekarnici u Varaždinu, odgurnuo prodavačicu koja mu se odupirala i dozivala pomoć, pa ju je dvaput udario rukom u glavu i potom iz blagajne uzeo i za sebe zadržao novac u iznosu od oko 4000 kuna – objavio je DORH.

Sudac za mladež Općinskog suda u Varaždinu prihvatio je prijedlog državnog odvjetnika i odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Komentari

Komentara

loading...