Povežite se s nama

Crna kronika

Našla se s tipom u Varaždinu da mu proda mobitel, evo kako ju je nasamario

mobitel ljubav chatanje

Objavljeno:

- dana

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 39-godišnjakinje da je prevarena prilikom prodaje mobitela, javila je PU varaždinska.

Ona je, prema prijavi, putem jedne društvene mreže oglasila prodaju svog mobitela. Temeljem oglasa, javio joj se nepoznati muškarac s kojim je dogovorila susret u petak, 1. listopada kod jedne trgovine u Varaždinu.

Prilikom susreta, muškarac joj je rekao da prije plaćanja mobitela isti treba provjeriti, za što mu je potreban signal wi-fi mreže te je poslao da u trgovini zatraži lozinku za wi-fi. Kada je ona otišla u trgovinu, nepoznati se muškarac udaljio s mobitelom koji mu je prethodno dala na provjeru.

Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 5000 kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Crna kronika

Kod V. Toplica policija pronašla trojicu dehidriranih migranata iz Afrike

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždinska policija u srijedu, 1. prosinca oko 17.30 sati zaprimila je dojavu nepoznate osobe koja je na lošem engleskom jeziku dojavila da se nalazi na nepoznatom području s dva prijatelja i da trebaju pomoć jer su ozlijeđeni.

Policijski službenici su odmah poduzeli sve radnje u cilju pronalaska osoba, a što su i uspjeli. 

– Dolaskom na mjesto dojave u mjesto Škarnik kod Varaždinskih Toplica, policijski službenici su uočili tri osobe, za koje je kasnije utvrđeno da se radi o državljanima Gambije koji su nezakonito prešli državnu granicu, a koji su bili ozlijeđeni od kretanja po neprohodnom terenu te dehidrirani. Zbog lošeg psihofizičkog stanja na mjestu događaja im pružena liječnička pomoć te su ih djelatnici Zavoda za hitnu medicinu prevezli u varaždinsku Opću bolnicu – ističe varaždinska policija.

Policijska uprava varaždinska provodi  kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ulaska i boravka osoba u Republici Hrvatskoj.

Nastavite čitati

Crna kronika

Davor iz okolice Ludbrega napio se rakije u goricama pa zatočio svoju partnericu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Davor (38) iz okolice Ludbrega na Općinskom sudu u Varaždinu optužen je zbog protupravnog oduzimanja slobode, piše Podravski.

Prema optužnici Davor se s prijateljem u vinogradu napio rakije i nakon što je stigao kući, do krajnjih je granica izmaltretirao djevojku s kojom živi, ali i susjede koji su mu pozvali policiju.

Dogodilo se to 7. lipnja prošle godine između 23.00 i 23.30 sati. Kako piše u optužnici, Davor je tijekom verbalnog sukoba s partnericom, kada je ona htjela napustiti dom, kako bi je spriječio, stao na vrata dnevnog boravka i raširio ruke.

Nesretnica nije mogla otići iz kuće sve dok nije iskoristila njegovu nepažnju pa se iskrala i pobjegla kod susjeda potražiti pomoć. Nakon što je uhićen i saslušan, Davor je pušten na slobodu, a istražni zatvor sud mu je zamijenio za mjere opreza. 

Više pročitajte na Podravskom.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje