FOTOOS

Blagdan svetog Benedikta, koji se slavi 11. srpnja, i ove će godine posebno svečano biti obilježen u Svibovcu Podravskom, gdje se priprema vikend prepun događanja.

U petak, 12. srpnja s početkom u 21 sat održat će se Koncert Tamburaškog sastava Fijaker. Glavni dan svjetovne proslave je subota, 13. srpnja, kada će u 14 sati biti otvoren Svibovski sejem, koji organiziraju vezilje iz Svibovca Podravskog i gosti.

U 17 sati bit će predstavljeni Svibovski štrukli i zlevke, koje će posjetitelji besplatno moći kušati.

U 18.15 počinje Svečana sjednica Mjesnog odbora Svibovec Podravski, a odmah nakon sjednice i Međunarodna smotra folklora koju organizira KUD Benedikt Svibovec Podravski, koji će nastupiti zajedno s gostima. S

Subotnji program završit će glazbenim programom pod šatorom u organizaciji Le Trésor caffea.

Svečana Sveta Misa povodom 400. godišnjice izgradnje kapele sv. Benedikta održat će se u nedjelju 14. srpnja u 10 sati, a predvodit će je biskup Josip Mrzljak. U 16 sati na nogometnom terenu NK Podravac igrat će se revijalna nogometna utakmica Udruge Črepičar i Legendi.

Uz to, u nedjelju će biti i cjelodnevni glazbeni program pod šatorom u organizaciji Le Trésor caffea.

Program Benediktovog održava se na sportskim terenima NK Podravac Svibovec Podravski i svi su pozvani da zajedno sa Svibovčancima proslave njihov blagdan!

Komentari

Komentara