Svi sudionici ovogodišnjih XFO Photodays koji su održani od 5. do 13. rujna, a koji su sudjelovali u natječaju, izlagat će svoje radove u galeriji Centra za mlade P4 danas, 13. studenog s početkom u 19 sati.

Radi se o 12 autora čiji radovi su podjeljeni u tri teme – Eksperiment, Multimedijalni Pop Art te 5 sekundi.

Uz nagrađene radove Marije Šic, Pavla Hodapa te Nikole Mišela Puklina izložit će se fotografije prema izboru ovogodišnjeg žiria kojeg su činili fotograf i prošlogodišnjih pobjednik XFO Fotomaratona Andrej Švoger, bacc. ing. techn. grap. Ivan Kreč te mag.diz.viz.kom. Tomislav Šestak.

Kako bi izložba bila dostupnija svima, organizatori će istu objaviti i na stranicama XFOPHOTO.COM pa je možete preuzeti na svoja računala ili mobitele te razgledati.

Ovogodišnji partneri Alpha-M, Fotoklub Čakovec te Prizma photo nagradili su sve sudionike a VUDU kolektiv Udruge mladih V.U.K. poziva sve fotografe i kreativce da osim izložbe na Xfophoto.com zaprate nove natječaje.

Organizatori mole posjetitelje da se zbog Covid-19 pridržavaju protuepidemioloških preporuka i uputa HZJZ-a, a ulaz na izložbu neće biti mogući bez maske.

Komentari

Komentara