Povežite se s nama

Zabava & Stil

Nedjelju rezervirajte za „Rasplesani Marof“ i Svjetski dan plesa

Marin Čačija - finalist Supertalenta

Objavljeno:

- dana

Novi Marof se sve više budi što se tiče plesno rekreacijske svijesti, a i općenito tjelesne aktivnosti kod djece.

U tome uvelike pomaže i Fitness plesni studio, SRD „M-fit“ koji već petu godinu zaredom organizira revijalnu plesnu produkciju povodom Svjetskog dan plesa „Rasplesani Marof“.

S obzirom da ovaj plesni event uvijek pokušava biti originalan u svojim prezentacijama, klub „M-fit“ uz pomoć donacija sponzora i pokroviteljstvom Grada Novoga Marofa, svake godine omogućuje publici priliku gledati jednog od renomiranih plesnih stručnjaka ili akrobata. Ove godine s ponosom najavljuju dolazak gosta Marina Čačije, finalista „Supertalenta“, koji je svojim plesnim umijećem digao cijeli žiri na noge. U to se možete uvjeriti i vi, tako da rezervirate vrijeme za „Rasplesani Marof“ 28. travnja u 17 sati, Kulturni centar Ivan Rabuzin Novi Marof.

Uveseljavat će i druge plesne skupine, djece u dobi od 3 do 18 godina iz brojnih klubova, PS Vindi, UDT Gombalište, PK Ivančica, PS Vivona, Zemlja sreće, PK D&D, Cheerleading Livi, te domaćini M-fit. Očekuje vas i glazbeni spektakl na bubnjevima kroz afričke i balkanske ritmove Nikole Švende.

Zabava & Stil

Kolačićima razveselili žene smještene i u rodilištima u Varaždinu te Čakovcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Majčin se dan već godinama tradicionalno obilježava druge nedjelje u svibnju, a Kraš se pobrinuo da u tjednu uoči njega razveseli sve žene smještene u rodilištima diljem Hrvatske svojim novim PreKrašnim kolačićima.

Donacijom u vrijednosti od gotovo 50.000 kuna podijeljeno je više od 3000 paketa proizvoda s prigodnom porukom za sve majke i one koje će to postati – „Ti si PreKrašna“.

U akciju su uključene 32 bolnice, odnosno svi odjeli i klinike za postnatalnu skrb, pa tako i Opća bolnica Varaždin, Odjel za ženske bolesti i porodništvo u Varaždinskoj županiji te Županijska bolnica Čakovec, Odjel ginekologije i porodiljstva u Međimurskoj županiji.

U srijedu, 5. svibnja, prigodno je obilježen i Međunarodni dan primalja čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti uloge primalja u zdravstvenoj zaštiti žena i novorođenčadi. Zadatak je primalja biti uz ženu i olakšati joj trenutke u kojima je najosjetljivija, bodriti ju i dati joj savjete u daljnjoj brizi oko djeteta. Kraš je tako pri slanju donacija za sve trudnice, rodilje i pacijentice na neonatalnim odjelima mislio i na vrijedno medicinsko osoblje pa su tako poslani dodatni paketi kako bi se zdravstveni djelatnici zaposleni na spomenutim odjelima također zasladili u svojim trenucima predaha.

PreKrašni Kolačići nov su Krašev proizvod i dolaze u osam različitih okusa, a zalažu se za stvaranje preKrašnih trenutaka te podsjećaju da ne zaboravimo Majčin dan, tj. sve preKrašne žene bez kojih život ne bi bio moguć.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Dubravka Baneković iz Visokog miss mode i stila na izboru za najljepšu mamu Hrvatske

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Vedrana Halinčić Bakšić ovogodišnja je Najljepša mama Hrvatske u kategoriji natjecateljica od 23 do 39 godina, a Ljubica Bulić ponijela je istu titulu u Dijamant kategoriji ovoga izbora.

Zbog epidemioloških prilika finale je održano bez publike no putem Facebook stranice izbora i na Youtube kanalu Photo Studio 82 upriličen je izravni prijenos. Gledateljima su finalistice predstavile svoje vještine.

Od žena iz Varaždinske županije na izboru su sudjelovale Tea Melnjak iz Sračinca, Ivana Canjuga iz Varaždina te Dubravka Baneković iz Visokog.

Baneković je najuspješnija bila u kategoriji fashion. Tanja Metikoš osvojila je lentu u kategoriji elegantnost, Vesna Klamenčić najbolja je u kategoriji stila, dok je miss osobnosti Nikolina Lulić. Marijana Bošković je prvakinja je fotogeničnosti, a Marija Roso najbolja je u kategoriji sprint.

Nastavite čitati