Povežite se s nama

Zabava & Stil

Nedjelju rezervirajte za „Rasplesani Marof“ i Svjetski dan plesa

Marin Čačija - finalist Supertalenta

Objavljeno:

- dana

Novi Marof se sve više budi što se tiče plesno rekreacijske svijesti, a i općenito tjelesne aktivnosti kod djece.

U tome uvelike pomaže i Fitness plesni studio, SRD „M-fit“ koji već petu godinu zaredom organizira revijalnu plesnu produkciju povodom Svjetskog dan plesa „Rasplesani Marof“.

S obzirom da ovaj plesni event uvijek pokušava biti originalan u svojim prezentacijama, klub „M-fit“ uz pomoć donacija sponzora i pokroviteljstvom Grada Novoga Marofa, svake godine omogućuje publici priliku gledati jednog od renomiranih plesnih stručnjaka ili akrobata. Ove godine s ponosom najavljuju dolazak gosta Marina Čačije, finalista „Supertalenta“, koji je svojim plesnim umijećem digao cijeli žiri na noge. U to se možete uvjeriti i vi, tako da rezervirate vrijeme za „Rasplesani Marof“ 28. travnja u 17 sati, Kulturni centar Ivan Rabuzin Novi Marof.

Uveseljavat će i druge plesne skupine, djece u dobi od 3 do 18 godina iz brojnih klubova, PS Vindi, UDT Gombalište, PK Ivančica, PS Vivona, Zemlja sreće, PK D&D, Cheerleading Livi, te domaćini M-fit. Očekuje vas i glazbeni spektakl na bubnjevima kroz afričke i balkanske ritmove Nikole Švende.

Zabava & Stil

Zamirisale krafne – s brčićima od štaub šećera, zaflekanih majica i s osmijehom na licu krenimo u pokladnički mjesec

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Božićni i novogodišnji dani su iza nas, a već nam na vrata kucaju dani fašnika.

Prvenstveno je to vrijeme koje nosi veselje i radost djeci, ali i svima koji tu istu radost žele prenijeti na druge i izmamiti osmijeh na lica i veselje u društvu.

Razni se običaji vežu uz te dane, ples, vika, maskiranje, pretvaranje… I dok jedni jedva čekaju to vrijeme, drugi ga baš i ne vole, ali gotovo svi se slažu oko jedne stvari. To je vrijeme nezaobilaznog pokladnog kolača od dizanog tijesta – krafne. Punjene čokoladom, vanilijom, šumskim voćem, prazne…, zovu nas na zalogaj više, a mi ga teška srca prihvaćamo.

S brčićima od štaub šećera, zaflekanih majica i s osmijehom na licu krenimo u pokladnički mjesec veljaču.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

MK Aqua Bikers u Tuhovcu pripremaju zimsko druženje

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Zima neće omesti motorističko druženje koje organiziraju MK Aqua Bikers iz Varaždinskih Toplica.

U Društvenom domu Tuhovec u subotu, 28. siječnja, od 18 sati održat će se 19. Winter Party.

– Bikeri, cuga, klopa i dobra live mjuza. Ulaznica: vedro raspoloženje. Dođite u što većem broju – poziv je MK Aqua Bikers.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje