Povežite se s nama

Crna kronika

Nepažljiva 18-godišnjakinja na biciklu ozlijeđena u prometnoj nesreći u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Trenutak nepažnje bio je dovoljan

U Varaždinu se jučer, 5. srpnja oko 13.50 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 18-godišnjakinja.

Ona je upravljala biciklom Trenkovom ulicom u zabranjenom smjeru odnosno iz smjera raskrižja s Kukuljevićevom ulicom prema Ulici Ognjena Price. Dolaskom do raskrižja, nije propustila vozilo koje je nailazilo s njezine desne strane raskrižja. Tom je prilikom na desni bočni dio bicikla naletjelo osobno vozilo kojim je ulicom Ognjena Price u smjeru Kukuljevićeve ulice upravljao 36-godišnjak.

Biciklistica je uslijed udara pala na kolnik, te joj je zbog ozljeda medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

Izvor:
Foto:

Crna kronika

S nepoznatim muškarcem dogovorio odvoz metalnog otpada, ali dosad novac nije dobio

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 62-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare.

On je, prema prijavi, dana 13. ožujka, s nepoznatom muškom osobom dogovorio prodaju veće količine raznog metalnog otpada. Nepoznati je muškarac po dogovoru, odvezao metalni otpad, ali do dana prijave 62-godišnjaku nije isplatio novac, javila je PU varaždinska.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

Bio je ponedjeljak ujutro, no on je kod Ivanca vozio s 1,87 promila

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Novakima kod Ivanca u ponedjeljak, 22. travnja, oko 9.20 sati policijski su službenici zaustavili osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1,87 promila upravljao 61-godišnjak.

Isti je zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, priveden u Policijsku postaju Ivanec i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje