Povežite se s nama

Crna kronika

Neprilagođena brzina uzrok jučerašnjeg stradavanja motociklista u Varaždinskim Toplicama

Objavljeno:

- dana

Na državnoj cesti D-24 u Varaždinskim Toplicama jučer, 1. srpnja, oko 18:45, u prometnoj je nesreći smrtno stradao 50-godišnji muškarac, koji je upravljao motociklom u smjeru Tuhovca.

Iz PU varaždinske objašnjavaju da je dolaskom do kružnog toga prometa, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste, muškarac izgubio nadzor nad upravljačem i pao na kolnik te zajedno s motociklom klizio po kolniku i udario u betonske rubnike kružnog toka i u prometne znakove.

Motocikl se nakon toga zaustavio na betonskim rubnicima dok se vozač odbio od prometnih znakova u desno i pao na mekanu površinu kružnog toka. Nesretni je vozač od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Smrt je konstatirala liječnica Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, koja je izdala i dozvolu za ukop.

Za vrijeme trajanja očevida od 19.30 do 22.10 sati, navedena dionica državne ceste i kružni tok prometa, bili su zatvoreni za sav promet koji je odvijao obilazno.

Crna kronika

Žar iz peći je pao na krevet pa je došlo do požara u kojem je preminula žena

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: DVD Martijanec

U ponedjeljak, 8. ožujka, oko 17 sati, izbio je požar u obiteljskoj kući u Slanju, u kojem je smrtno stradala 87-godišnja žena.

FOTO U požaru kod Ludbrega smrtno stradala 86-godišnjakinja

– Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo tijekom loženja u peći na kruta goriva, pri čemu je žar iz peći pao na krevet koji se nalazi odmah uz peć. Pritom su se zapalili gorivi dijelovi na krevetu, nakon čega se požar proširio po cijeloj prostoriji kuhinje te na ostale prostorije u kući. U požaru je smrtno stradala vlasnica kuće, a smrt je konstatirala mrtvozornica. Tijelo nesretne žene prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin te će se uzrok smrti utvrditi obdukcijom – javila je danas PU varaždinska.

Požar su ugasili vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava Slanje i Martijanec.

Nastavite čitati

Crna kronika

FOTO U požaru kod Ludbrega smrtno stradala 86-godišnjakinja

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO:DVD Martijanec

U Slanju kod Ludbrega u ponedjeljak, 8. ožujka, oko 17.45 sati došlo je do požara kuće.

U požaru je smrtno stradala 86-godišnjakinja.

Vatrogasci su na mjestu događaja, a očevid je u tijeku.

Nastavite čitati