Povežite se s nama

Crna kronika

Nestala Suzana Vugrinec iz Varaždina, policijska službenica

Objavljeno:

- dana

Jeste li je vidjeli?

Nestala je Suzana Vugrinec (49) iz Varaždina, policijska službenica za mladež u službi krim-policije PU varaždinske te voditeljlica Županijskog tima Varaždinske županije za suzbijanje i prevenciju nasilja u obitelji te nasilja nad ženama i kaznenopravnu zaštitu djece.

U nedjelju, 21. svibnja, oko 19.30 sati otišla je od kuće u nepoznatom smjeru sa zelenim Renault Cliom registarskih oznaka VŽ-198-HN. 

Riječ je o ženi kestenjaste boje kose i zelenih očiju, a u trenutku nestanka na sebi je imala zelenu vestu, plave traperice, crne kožne cipele te oko vrata šarenu maramu. 

Njezin se nestanak vodi u PU varaždinskoj, a ako imate informacije o nestaloj osobi, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese [email protected]

Izvor:
Foto:

Crna kronika

Mladić teretnim vozilom udario betonski most pa završio u KB Dubrava

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Proteklih dana zaredale su prometne nesreće s ozlijeđenim sudionicima.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak, 20. rujna, oko 7.50 sati na županijskoj cesti u Lepoglavi, ozlijeđena je jedna osoba. Muškarac starosti 86 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera ulice Ivana Mažuranića u smjeru Trakošćanske ulice. Dolaskom do raskrižja s državnom cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, nije se zaustavio i propustio sva vozila koja se kreću istom. Navedeni je ušao u raskrižje skrećući ulijevo, pri čemu je oduzeo prednost prolaska teretnom vozilu kojim je državnom cestom u smjeru Rinkovca upravljao 25-godišnjak. Tom je prilikom došlo do udara prednjeg dijela teretnog vozila u prednji lijevi dio osobnog vozila. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 84-godišnja putnica iz osobnog vozila te joj je medicinska pomoć pružena na mjestu događaja.

U petak, 17. rujna oko 8.45 sati u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Muškarac starosti 36 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Vidovskog trga u smjeru Križanićeve ulice. Zbog nedržanja potrebitog razmaka pri vožnji u slijedu, prednjim je dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljala 29-godišnja kandidatkinja za vozača, koja je smanjila brzinu kretanja zbog nailaska na obilježeni pješački prijelaz. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 56-godišnji instruktor vožnje iz vozila 29-godišnjakinje te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 17. rujna, oko 13.15 sati u Orehovcu. Žena starosti 32 godine upravljala je teretnim vozilom iz smjera Oštrica u smjeru Črnila. Dolaskom u Orehovec, pri ulasku u lijevi oštri zavoj, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama vozila i stanju ceste, vozilo se zanijelo, sletjelo u lijevo van kolnika te udarilo u betonsku dvorišnu ogradu. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 38-godišnja putnica iz vozila. Medicinska joj je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 17. rujna, oko 13.50 sati na državnoj cesti D-3 u Mirkovcu Brezničkom, ozlijeđen je 28-godišnjak. On je upravljao teretnim vozilom iz smjera Breznice u smjeru Komina, kojom prilikom nije koristio sigurnosni pojas. Zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake, vozilom je prešao van kolnika u desno te prednjim dijelom vozila udario u željeznu ogradu betonskog mosta. Vozilo je nakon udara sletjelo u cestovni kanal te udarilo u betonski električni stup. Vozač je pritom ozlijeđen te je prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava.

U subotu, 18. rujna oko 15.15 sati u Falinić Breg, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 18-godišnjak. On je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 0.93 g/kg, neprilagođenom brzinom osobinama i stanju ceste, vidljivosti i preglednosti. Zbog toga je prednjim dijelom vozila naletio na zemljani nasip te se vozilo prevrnulo na krov. Ozlijeđenom je mladiću medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Nastavite čitati

Crna kronika

Neslužbeno: na autocesti A4 u sudaru kamiona poginuo Mario Jančec (36) iz Donjeg Pustakovca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Jedan čovjek je poginuo u teškoj prometnoj nesreći do koje je došlo danas ujutro na autocesti A4, iza Svete Helene u smjeru Zagreba, pišu 24 sata.

Policija je izvijestila da su u njoj sudjelovala dva kamiona, a sve se dogodilo oko 8.30. Neslužbeno doznajemo da je poginuli s područja Međimurske županije te je vozio kamion jedne privatne međimurske tvrtke, čakovečkih registarskih oznaka.

U tijeku je očevid, nakon kojega će biti poznato više detalja. Poginuli je navodno Mario Jančec (36) iz Donjeg Pustakovca.

HAK javlja da se zbog nesreće između Svete Helene i Popovca vozi jednim trakom u koloni dugoj jedan kilometar.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje