Povežite se s nama

Međimurje

NK Međimurje pokreće arbitražne i sudske postupke zbog licence

Objavljeno:

- dana

DOZNAJEMO

NK Međimurje oglasio se priopćenjem vezanim uz nedobivanje licence za drugu HNL u kojem tvrde da su dostavili svu potrebnu dokumentaciju.

“Na zahtjev i upozorenje stručnjaka za pojedine kriterije naknadno je dostavljena dopunska dokumentacija, te dodatna očitovanja kluba. Do sjednice Komisije za licenciranje zadovoljili smo uglavnom sve utvrđene kriterije, a što se tiče spornih pitanja oko financija očitovali smo se da je u tijeku postupak preoblikovanja, te da će se ista rješavati u sklopu toga. Obzirom da je Komisija za licenciranje HNS-a 21.04.2017 donijela Odluku o neizdavanju licence za II. HNL, klub je nakon toga uputio žalbu Žalbenom tijelu za licenciranje, te dostavio određenu dokumentaciju i dodatno očitovanje s posebnim naglaskom da je u međuvremenu došlo do bitnih promjena oko rješavanja financijske problematike. Klub je naime zaprimio presudu Upravnog suda u Zagrebu kojim se poništava rješenje Ministarstva financija – sam. sek. za drugostupanjski upravni postupak, te je sukladno tome FINA – Regionalni centar Zagreb 21.04.2017 donijela Zaključak o ponovnom pokretanju postupka predstečajne nagodbe…Osnovni problem (dug prema zaposlenicima i prema državi) rješavat će se u sklopu predstečajne nagodbe, a u vezi čega su HNS-u dostavljene kopije predanih izjava u FINA-i…Iz svega iznijetoga jasno proizlazi da je klub poduzeo sve da se rješe sporna pitanja, te da je to trebalo uvažiti Žalbeno tijelo za licenciranje HNS-a, tako da ćemo pravo potražiti na sudu.”

Izvor:
Foto:

Međimurje

Božićni koncert Umjetničke škole Miroslav Magdalenić Čakovec održat će se 11. prosinca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Umjetnička škola Miroslav Magdalenić Čakovec i ove godine organizira svoj Božićni koncert.

Koncert će se održati u ponedjeljak, 11. prosinca, s početkom u 18 sati u Centru za kulturu Čakovec.

Program će održati Osnovna glazbena škola i Osnovna škola klasičnog baleta.

Ulaz je slobodan.

Nastavite čitati

Međimurje

Poziv izlagačima – 2. Božićni sajam Općine Pribislavec

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Pribislavec organizira 2. Božićni sajam, koji će se održati 17. prosinca, na prostoru ispred Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec, s početkom u 14 sati.

Pozivaju zainteresirane izlagače da rezerviraju svoj štand za izlaganje na sajmu te da iskoriste priliku za promociju svojih proizvoda i usluga.

Rok za podnošenje prijava za rezervaciju štanda je 8. prosinca 2023. godine.

Prijave (Zahtjev za korištenje javne površine) se podnose osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec ili putem e-maila: [email protected].

Zahtjev za korištenje javne površine nalazi se na službenoj web stranici Općine Pribislavec:https://pribislavec.hr/dokumenti/zahtjev-za-koristenje-javne-povrsine/

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje