Povežite se s nama

U fokusu

NK Mladost iz Klenovnika u stečaju, zbog duga od 6.300 kuna prestat će postojati

Objavljeno:

- dana

TRGOVAČKI SUD U VARAŽDINU

Nogometni klub Mladost iz Klenovnika uskoro će biti izbrisan iz registra udruge i time će prestati postojati.

Odlučio je tako Trgovački sud u Varaždinu, koji je jučer donio rješenje kojim je otvoren te odmah zaključen stečajni postupak nad Klubom.

– Po pravomoćnosti ovoga rješenja stečajni dužnik Nogometni klub Mladost Klenovnik bit će brisan iz registra udruga – navedeno je u rješenju.

Fina je još u kolovozu prošle godine podnijela zahtjev za pokretanje skraćenog stečajnog postupka zbog duga koji je iznosio 6.354 kune.

Sud je potom na e-oglasnoj ploči zatražio da osoba ovlaštena za zastupanje podnese popis imovine i dužnika.

Budući da se to nije dogodilo, a nijedan vjerovnik nije predložio otvaranje stečajnog postupka, Trgovački sud je donio rješenje o otvaranju i zatvaranju stečajnog postupka te brisanju NK Mladosti iz registra udruga.

Izvor:
Foto: ILUSTRACIJA / klenovnik.com

U fokusu

FOTO Dijelove županije zahvatila tuča, opet stradao bukovečki kraj

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Oko 15 sati u dijelovima Varaždinske županije pala je tuča. Čitatelji nam javljaju da je ponovno stradao bukovečki kraj gdje  je pala tuča veličine lješnjaka.

– Padalo je nekoliko minuta, na sreću nije bilo kao prošli put kad nije bilo kuće ili automobila koji nije bio oštećen – kažu nam mještani bukovečkog kraja.

Konačna šteta će se utvrditi naknadno.

Tuča veličine teniskih loptica potpuno uništila nasade u Velikom Bukovcu, razbijeni su staklenici i prozori automobila!

Nastavite čitati

U fokusu

Jedna hrvatska tvrtka svojim radnicima u listopadu će isplatiti jednokratnu naknadu od 750 kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Podravka ove godine obilježava 75 godina poslovanja, a tim povodom svim svojim zaposlenicima u listopadu će isplatiti jednokratnu naknadu od 750 kuna.

Umjesto organiziranja proslava i domjenaka u ovim izazovnim vremenima, Uprava Podravke na ovaj se potez odlučila kako bi zahvalila svakom zaposleniku ponaosob, jer upravo su zaposlenici pokretači uspjeha koprivničke kompanije te nositelji tradicije koja se prepoznaje na pet kontinenata i u više od sedamdeset zemalja diljem svijeta. Osim toga, Podravka nije zaboravila ni svoje umirovljenike i radnike koji imaju pravo na jubilarnu nagradu te je povodom 75. obljetnice i za njih pripremila posebne poklon pakete proizvoda.

„Ovu obljetnicu želimo obilježiti na način primjeren vremenu i izazovima s kojima se naši sugrađani suočavaju, pogotovo kada se radi o kućnim budžetima. Stoga, 75. obljetnicu nećemo obilježavati prijemima, skupim domjencima, večerama ili proslavama. Umjesto toga, svim radnicima Podravke i Mirne isplatit ćemo jednokratan dodatak na plaću od 750 kuna. Na taj način želimo im zahvaliti na predanom radu, trudu, energiji i znanju kojega svakodnevno ulažu kako bi Podravka bila ovako uspješna internacionalna kompanija“, poručila je predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić.

Podravkina tradicija duga 75 godina započela je daleke 1947. godine, kada je radionica za preradu voća braće Wolf dobila naziv Podravka. Sve do danas, u Koprivnici je stasala multinacionalna kompanija koja svoje proizvodne i trgovačke podružnice ima u čak 17 država, a proizvode pod brendovima Vegeta, Lino, Lino Lada, Dolcela i drugi, prodaje na više od čak sedamdeset tržišta diljem svijeta.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje