Povežite se s nama

Crna kronika

Noćni pohod po birtijama: na Banus placu ukrali novac i alkohol, a u Ulici braće Radića nekoliko tisuća kuna

Objavljeno:

- dana

ŽIVAHNA NOĆ

Dvije provale su se dogodile u Varaždinu u noći s 25. na 26. travnja.

U srijedu oko 1.40 sati u ugostiteljskom objektu nepoznati počinitelji ukrali su nekoliko tisuća kuna.

U ugostiteljskom objektu na Banus placu iste noći isti scenarij: lopovi su provalili i potom odnijeli novac, razna alkoholna pića i cigarete. Iz PU varaždinske nisu utvrdili u koliko sati u noći su lopovi došli u taj objekt, a još nije poznato ni koja je šteta, što će vlasnik  utvrditi nakon inventure.

 

Izvor:
Foto: ILUSTRACIJA / mccullagh.org

Crna kronika

Auto sletio pod mostić u Črešnjevu, osoba ostala ukliještena

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

JVP Varaždin je javio o prometnoj nesreći koja se dogodila danas, 17. travnja, u Črešnjevu.

Vatrogasci su u 17:56 sati primili poziv iz Centra 112, da je došlo do izlijetanja vozila u kanal kod dvorca Šaulovec i da je osoba ukliještena u autu.

– Izašli smo na intervenciju s navalnim vozilom, malim tehničkim i sedam vatrogasaca. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da je osobno vozilo make Renault Megane izletjelo u kanal pored prometnice ispod mostića kod skretanja za farmu pilića. Vozača, ozlijeđenu osobu izbavili su djelatnici hitne medicinske pomoći i do našeg dolaska osobi se već pružala pomoć u vozilu hitne. Mi smo vozilo provjerili, otpojili akumulator i vratili se u postrojbu, a članovi DVD-a Beretinec ostali su osiguravati mjesto događaja do dolaska policije – objavio je JVP Varaždin.

Nastavite čitati

Crna kronika

Policija ulovila muškarca (53) koji je u pošti podigao pošiljku droge

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 12. travnja, nakon provedene istrage, podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina rođenog 1968. godine, zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

– Okrivljenika se optužnicom tereti da je 30. rujna 2020. u poštanskom uredu u Prelogu, preuzeo poštansku pošiljku adresiranu na njegovo ime u kojoj je bilo gotovo 250 grama droge sintetski kanabinoid namijenjene daljnjoj prodaji, a policijski službenici su ga zatekli nakon preuzimanja pošiljke – objavio je DORH.

Nastavite čitati