FOTOSSC Napoli

Još nije poznato gdje će 23-godišnji nogometaš iz Nedeljanca Marko Rog nastaviti karijeru.

Naime, ni dolaskom Carla Ancelottija na klupu Napolija, Marko se nije naigrao pa je logično da bi drugi dio sezone trebao provesti ne posudbi.

U posljednje vrijeme sve više klubova pokazuje interes za dovođenje Vatrenog (Tottenham, Genoa, Schalke, Fiorentina…), a ako je za vjerovati napisima Sky Sports Italia, Rog bi karijeru trebao nastaviti u Schalkeu s kojim je navodno postignut dogovor o posudbi na šest mjeseci, pišu Sportske novosti.

Ipak, portal CalcioNapoli24 s druge strane navodi kako bi Rog više volio nastaviti karijeru u Sevilli koja je trenutačno treća momčad u španjolskom prvenstvu i za razliku od Nijemaca bori se za trofeje.

Također valja istaknuti kako bi Sevilla za razliku od Schalkea ponudila posudbu na šest mjeseci s pravom otkupa ugovora na kraju sezone. Od velike je važnosti za Roga da ubrzo pronađe klub u kojem bi dobio veću minutažu jer i sam izbornik Vatrenih Zlatko Dalić rekao je kako nema namjeru u budućnosti pozivati igrače koji nemaju određeni fond utakmica tijekom sezone.

Komentari

Komentara