Turistička zajednica Međimurske županije je u suradnji s Toplicama Sveti Martin i 50- ak partnera iz javnog i komercijalnog sektora pokrenula kampanju pod sloganom „Međimurje daje više!“.

Kampanja koja traje od 15. lipnja do 15. rujna pokrenuta je s ciljem da se u narednom dijelu godine ostvari što bolji turistički promet koji je u velikoj mjeri narušen u proteklom tromjesečnom „COVID – 19“ razdoblju koje je ostavilo duboke posljedice na cjelokupni turistički sektor Međimurja.

I Međimurje je kao dio globalnog turističkog tržišta osjetilo sve poremećaje uzrokovane pandemijom koronavirusa. Ponovno aktivirani ugostiteljski objekti s ponudom hrane i pića doživljavaju značajan pad prometa zbog čega su ugrožena mnoga radna mjesta.

Na domaćem tržištu započeo je grčeviti lov na svakoga gosta. Jadranske destinacije, koje su dosad uglavnom bile okrenute inozemnim gostima, ove će godine postati oštra konkurencija kontinentalnim odredištima pa tako i Međimurju.

Ovom kampanjom nastoji se domaćim i stranim gostima prenijeti poruka da je Međimurje sigurna, kvalitetna, zanimljiva i sadržajna destinacija za cjelogodišnji odmor koja za fer cijenu nudi kvalitetnu uslugu, a goste nagrađuje dodanom vrijednošću.

Naime, umjesto natjecanja u spuštanju cijena, međimurski turistički djelatnici odlučili su ponuditi besplatan bonus na temelju ostvarene potrošnje te na taj način stimulirati potencijalne goste da se odluče za odmor u Međimurju.

Bonus je u obliku kupona koji svaki gost dobiva od smještajnog, ugostiteljskog ili drugog turističkog komercijalnog ponuđača usluga uz uvjet da je gost ostvario potrošnju u iznosu od najmanje 250 kuna u bilo kojem od komercijalnih ponuditelja ugostiteljsko-turističkih usluga u Međimurju. Dobivenim kuponom gost može besplatno jednokratno posjetiti jedan od javnih turističkih sadržaja i lokaliteta ili koristiti jednu od turističkih usluga koje će donirati javni ili komercijalni partneri u projektu.

U kampanju je uključeno 50 turističkih i kulturnih institucija te turističkih poduzetnika, koji gostima daruju više od 100 različitih besplatnih sadržaja. U ponudi su wellness sadržaji, ulaznice za posjete muzejima i zbirkama, vođene turističke ture, degustacije vina i jela, korištenje e-bike, ulaznice za evente, zabavne adrenalinske avanture…

Na iskorištene kupone gosti moraju upisati svoje podatke jer na taj način stječu pravo na sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri. Izvlačenje dobitnika održat će se po završetku kampanje, a one najsretnije očekuje brojna posebna iznenađenja.

Komentari

Komentara