Povežite se s nama

Crna kronika

Novac, nakit, alkohol i sportska odjeća prošli tjedan na meti lopova

Objavljeno:

- dana

TRI PROVALE

Proteklog su se tjedna na području Varaždinske županije dogodile tri provale.

Nepoznati je počinitelj jučer u jutarnjim satima u Lepoglavskoj ulici u Varaždinu provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 80-godišnjakinje. Iz kuće je otuđio novac, a materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Varaždinska policija radi na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Druga provala dogodila se u noći 17. na 18. veljače na Haliću u Varaždin Bregu. Nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 45-godišnjaka gdje je razmjestio stvari i ukrao zlatni nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna, a policija poduzima radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Ukrao sportsku odjeću i alkohol

U Varaždinskoj ulici u Lepoglavi od 18. do 19. veljače, nepoznati je počinitelj provalio u sportsko rekreacijski centar u vlasništvu Zajednice sportskih udruga grada Lepoglave. Tamo je razbacao stvari i ukrao nekoliko boca alkoholnih pića i sportsku opremu. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno, a protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Izvor: ILUSTRACIJA/goodhousekeeping.com
Foto:

Crna kronika

S ivanečkog bajera ukraden čamac

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U vremenu od 15. do 17. siječnja, u Ivancu, na bajeru sportskog ribolovnog društva, nepoznati je počinitelj otuđio čamac – kanu dužine od oko 4.5 metra, javila je PU Varaždinska.

Čamac je u vlasništvu 64-godišnjaka.

Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Sračincu neoprezno otvorio vrata auta i oborio biciklistu (60)

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

nesreća, biciklist, ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak, 18. siječnja, oko 10.15 sati u Varaždinskoj ulici u Sračincu, ozlijeđena je jedna osoba.

Muškarac starosti 40 godina nalazio se u zaustavljenom osobom vozilu na parkiralištu te u jednom trenutku otvorio prednja lijeva vrata vozila, a da se prethodno nije uvjerio da time ne ometa kretanje drugih sudionika u prometu.

Pritom je vratima vozila udario u prednji desni dio upravljača bicikla kojim je uz desni rub kolnika Varaždinske ulice u smjeru Majerja, upravljao 60-godišnjak, javila je PU varaždinska. Biciklist je uslijed udara, izgubio nadzor nad upravljačem i pao na kolnik. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove su ozljede okvalificirane kao lakše.

Nastavite čitati