Povežite se s nama

Život i društvo

Novi Frigo na dvije etaže nudi čak 6.000 proizvoda

Objavljeno:

- dana

Novi Frigo

Poznata trgovina za opremanje doma Frigo & co u četvrtak je otvorila novu trgovinu u Varaždinu: u Gospodarskoj ulici 29 a (istočna obilaznica).

U moderno opremljenom prostoru od 1.000 četvornih metara, koji se prostire na dvije etaže, kupcima je na raspolaganju više od 6.000 različitih proizvoda.

Preseljenje logično

– Preseljenje na novu lokaciju bio je logičan poslovni potez. Tvrtka je osnovana još 1986. godine te je iz malog obiteljskog obrta postala tržišni lider u području maloprodaje i veleprodaje bijele tehnike, audio-video tehnike, malih kućanskih aparata, elektromaterijala, ručnih i električnih alata, rasvjete i posuđa velikog broja svjetski poznatih brandova na području cijele sjeverozapadne Hrvatske, pa i šire. Preseljenjem na novu lokaciju u Varaždinu stvoreni su bolji uvjeti rada, jer sada imamo na jednom mjestu trgovinu i skladište, a kupcima je na raspolaganju i veliko parkiralište ispred trgovine. Proširenjem poslovanja zaposleno je i desetak novih djelatnika, pa tako sada u novom varaždinskom centru radi 14 ljudi – rekao je Robert Hrgarek, prokurist trgovine Frigo & co.

Uz već prepoznatljivu i proširenu ponudu bijele tehnike, televizora, audio-vizualne tehnike, računala, elektromaterijala, ručnih i električnih alata, malih kućanskih aparata, rasvjete i posuđa, trgovina Frigo & co na novoj lokaciji nudi i nekoliko novina.

– Imamo rezervne dijelove za bijelu tehniku, dakle za perilice, suđerice, sušilice, bojlere, štednjake, ugradbene ploče, hladnjake, termopeći i infra grijalice, a u novom prodajnom centru u ponudi je veliki izbor tepiha, sagova i tepih staza, što dosad nismo imali u Varaždinu – rekao je Hrgarek.

Ponuda se prilagođava potrebama kupaca. S obzirom na to da je pred nama zima, u trgovini Frigo & co možete pronaći veliki izbor štednjaka i peći na kruta goriva, kamina, bojlera, opreme za grijanje, radijatora i grijalica te plinske grijalice i peći, ali i sanjke za snijeg te sanjke u obliku lopate te lopate za snijeg.

Posjetite ih!

Uz pristupačne cijene trgovine Frigo & co kupcima nudi mogućnost kartičnog plaćanja uz mogućnost otplate na rate.

– Kupce očekuju i pokloni uz kupnju, a u povodu otvorenja nove trgovine i popust od 15 %, koji vrijedi do kraja ove godine – rekao je Hrgarek.
Radno vrijeme trgovine Frigo & co u Gospodarskoj ulici 29 a je od ponedjeljka do subote od 7 do 20 sati.

GDJE SMO?

Frigo & co

Gospodarska 29 a 
(istočna obilaznica) Varaždin

Kontakt:

042/240-984
098/240-221
098/9947-121
[email protected]
www.frigo.hr

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Svi Sveti: sveta misa u 15 sati u crkvi Dobrog Pastira, potom slijedi molitva kod križa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Bliži se svetkovina Svih svetih, stoga su iz Varaždinske biskupije izvijestili gdje će se održati središnja svečanost.

Naime, na svetkovinu Svih svetih, u ponedjeljak, 1. studenoga, varaždinski biskup Bože Radoš predslavit će euharistijsko slavlje u crkvi Dobrog Pastira poslijepodne u 15 sati.

Nakon svete mise biti će zajednička molitva kod središnjeg križa na varaždinskom groblju.

Nastavite čitati

Život i društvo

Jelena Toth predstavila Špancirfest na međunarodnom kongresu u Solinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Špancirfest je, kao uspješni primjer održivog kulturno-turističkog proizvoda, predstavljen na 7. Međunarodnom kongresu povijesnih gradova, koji je od 19. do 22. listopada održan u Solinu.

Kongres je, po prvi puta u Hrvatskoj, bio osmišljen u novom konceptu, kojeg najbolje opisuje njegovo geslo „Meet, share & build“ s ciljem povezivanja dionika razvoja turizma u povijesnim gradovima, razmjene iskustava, posebice u promotivnim aktivnostima te stvaranja novih proizvoda.

Kao tema kongresa odabrana je zaštita i interpretacija povijesnih atrakcija i lokaliteta u povijesnim gradovima diljem Hrvatske i to kroz tzv. benchmarking s gradovima diljem Europe.

U sklopu kongresa je održana i panel diskusija na kojoj je direktorica Turističke zajednice grada Varaždina Jelena Toth pred brojnim sudionicima iz cijele Hrvatske, ali i gostiju iz Belgije, Italije te Srbije, održala prezentaciju o Špancirfestu kao oglednom primjeru održivog turističkog proizvoda.

– Varaždin je strateški orijentiran na razvoj kulturnog turizma, a temelj za taj smjer proizlazi iz iznimne vrijednosti njegove povijesne gradske jezgre, koja je sastavni dio brojnih turističkih proizvoda, među kojima je Špancirfest najpoznatiji i turistički najvrjedniji. Uz to, Špancirfest je, usprkos svojoj veličini, izvrstan primjer održivog turističkog proizvoda koji igra ulogu katalizatora cijelog niza djelatnosti, prije svega kulturnih i kreativnih industrija. Kao takav, Špancirfest ima iznimno važnu ulogu i u gospodarskom, ali i društvenom razvoju Varaždina što dokazuju njegov uspjeh i dugovječnost – navode iz TZ grada Varaždina.

I dodaju: – Špancirfest je fleksibilan, koristi povijesne resurse kao sastavni dio svoje privlačnosti, a kontinuiranim promjenama i otvaranjem novih tematskih i sadržajnih cjelina pokazao se sposobnim zadržati kontinuirano rast kroz dugi niz godina te se uspješno oduprijeti i najvećim izazovima, poput pandemije COVID-19, koja je ostavila duboke posljedice na event-industriju – poručili su iz turističke zajednice.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje