Povežite se s nama

Zabava & Stil

Mejaši novim hitom ”Kažu da te ženim” osvojili hrvatski radijski eter

Objavljeno:

- dana

Ušli među TOP 40

Novi singl omiljenih mladih tamburaša ”Kažu da te ženim” u vrlo kratkom vremenu osvojio je srca publike, ali i radijskih urednika. Pjesma se od ovog tjedna nalazi na listi HR top 40 najemitiranijih pjesama u domaćem radijskom eteru.

Zadovoljni reakcijama publike i struke Mejaši kažu kako ovu pjesmu publika s njima u glas pjeva na koncertima. Zabavna i duhovita pjesma očito udara ‘ravno u žicu’ jer su se mnogi u njoj prepoznali.

– Dosad smo već skupili i nekoliko simpatičnih anegdota u kojima se i muškarci, ali uglavnom žene različitih generacija poistovjećuju s tematikom pjesme pa kažu da je pjesma kao pisana za njih jer su vrlo mlade ostale trudne i rano se udale. Takve reakcije publike nam znače više od bilo kakve staklene nagrade- kaže Nikola Bosilj iz Mejaša.

Ovaj super popularni tamburaški sastav u kratkom je vremenu dosegao popularnost i izvan granica Lijepe naše pa se tako u travnju spremaju na turneju u daleku Australiju. ‘Drmeš-punk Australian tour 2017’ naziv je turneje koja će Mejaše odvesti sve do Melbournea, Sydneyja i još dalje. Čitavih mjesec dana, od 18. travnja do 15. svibnja, Mejaši će žariti i paliti Australijom.

– Jako se veselimo ovoj turneji. Zvuči nam gotovo nestvarno da ćemo mjesec dana provesti u stvarno egzotičnoj i prekrasnoj zemlji. Veselimo se što ćemo imati priliku družiti se s ljudima koji tamo žive, mahom našim iseljenicima. Drago nam je da slušaju našu glazbu, a još nam je draže što su nas pozvali. Sigurni smo da ćemo se svi zajedno odlično zabaviti! –  kažu Mejaši.

Izvor:
Foto: Arhiva

Zabava & Stil

Wine&Walk Cestica na rasporedu je 14. listopada

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Wine&Walk je događanje namijenjeno osobama koje žele kombinirati ljubav prema hodanju/šetnji odnosno aktivnom životu i boravku u prirodi s uživanjem u autentičnim vinima lokalnih proizvođača, objavila je Općina Cestica.

Hodačka ruta, dugačka 10-tak kilometara započinje kod ribičke kućice u Velikom Lovrečanu i osmišljena je kružno s time da nakon posljednjeg vinarskog punkta kod Caffe bara „Zeko“ u Dubravi Križovljanskoj sudionike natrag do ribičke kućice voze autobusi.

Uz cijelu hodačku rutu organizirat će se degustacijski punktovi (prostori vinara, štandovi, drugi odgovarajući objekti) na kojima će hodači zastati, odmoriti se, kušati vino i nešto pojesti, prije nego nastave. Po završetku obilaska punktova, nastavak druženja uz glazbu, gdje će se moći kupiti i konzumirati degustirana vina, je na startu rute.

Sudionici će na startu ćete preuzeti paket s degustacijskom čašom iz koje se na punktovima degustira vino.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 35 eura i tek njezinom uplatom osiguravate mjesto na Wine&Walk Cestica.

U kotizaciju je uključena čaša, torbica za nošenje čaše, mapa rute, degustiranje vina i domaćih jela na punktovima i prijevoz autobusom

Događanje će se održati 14. listopada u Cestici s registracijom sudionika od 8:45 do 10:30 sati.

Prijave na događanje i informacije za uplate moguće su putem obrasca: https://bit.ly/cestica-prijave

Požurite osigurati svoje mjesto jer je broj prijava ograničen.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Sračincom se orili hitovi Hanke Paldum i Duška Kuliša

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Sve generacije okupile su se u subotu, 30. rujna, pod šatorom u Sračincu.

Dani Miholja bogatim programom proteklih su dana privukli mnoge na druženje u Sračinec. Posebno je živo bilo sinoć jer su zabavljali Hanka Paldum i Duško Kuliš. Pjevači koji su već desetljećima na sceni dobro su do jutarnjih sati zabavili sve koji su došli pjevati i plesati.

Pogledajte kako je izgledala fešta uz njihove hitove.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje