Povežite se s nama

Život i društvo

Novi sjaj ekskluzivnog frizerskog salona Studio M kojem je kuma Marijana Batinić!

Objavljeno:

- dana

NA NOVOJ LOKACIJI

U Varaždinu je svoja vrata na novoj lokaciji otvorio ekskluzivni frizerski salon Studio M.

Nakon gotovo 10 godina poslovanja u Kačićevoj ulici u Varaždinu, vlasnica Melita Ivšić odlučila je salon preseliti na novu lokaciju i obogatiti ga novim uslugama.

Proširili ponudu novim uslugama

Na otvorenju poznatoga varaždinskog salona bilo je mnogo poznatih, između ostalih i poznati Varaždinac Ljubomir Kerekeš te svima dobro znano lice s malih ekrana, TV-voditeljica Marijana Batinić, ujedno i kuma frizerskog salona Studio M! Zahvaljujući vrckastoj i simpatičnoj Marijani otvorenje je prošlo u ugodnoj atmosferi.

– Želja nam je bila urediti salon u kojem će se klijenti osjećati ugodno i posebno – otkriva Melita Ivšić, vlasnica salona.

NOVO Uz frizerske usluge, frizerski salon Studio M obogatio je ponudu uslugama šminkanja te njege i oblikovanja noktiju

Tome doprinosi moderni dizajn interijera, pa novi prostori odišu elegancijom i toplinom.   Veći prostor omogućio je obogaćivanje ponude. 

– Uz frizerske usluge, sada u salonu nudimo profesionalne usluge šminkanja te njege i oblikovanja noktiju. Prvi u Varaždinu radimo sa svjetski poznatim brendom O.P.I., koji nam je omogućio edukacije i usavršavanja u području njege ruku i noktiju, za što je educirana naša nova djelatnica – otkrila je vlasnica, koja je završila edukaciju profesionalnog šminkanja kod poznate vizažistice Marije Butković. 

– Ona mi je otkrila tajne profesionalne šminke, a za make up koristim isključivo poznati svjetski brend M.A.C. – istaknula je Ivšić.

No, u Studiju M kvaliteta je od prvog dana imperativ.

– U našem salonu svi naši klijenti dobit će vrhunsku uslugu, a to je zato što koristimo isključivo proizvode njemačkog brenda Schwarzkopf Professional, proizvode koje koriste i svjetski poznati frizeri. Pohađanjem njihove ASK akademije stekli smo ogrnomno iskustvo te su nam inspiracija i motivacija za daljnji rad – istaknula je vlasnica.

Tu je i vrhunski educirani tim koji će vam svojim iskustvom i ugledom pomoći u kreiranju frizure i imagea kakvog želite, i to po pristupačnim cijenama.

U tiskanom izdanju Regionalnog tjednika potražite kupon. Svi koji donesu kupon u frizerski salon Studio M dobit će 10 % popusta! Popust vrijedi do kraja ovog mjeseca, a za dolazak obavezno se naručite!

NOVO RADNO VRIJEME I ADRESA

PON – PET  8:00 do 20:00 h

SUB             8:00 DO 18:00 h

Adresa: Optujska ulica 25, Varaždin

Telefon: 042/ 213 488

www.studio-m.hr

Facebook Frizerski salon Studio M

 

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Novi Marof dobiva još dva nogometna igrališta, jedno od njih s umjetnom travom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Novom Marofu se nastavljaju ulaganju u razvoj sportske infrastrukture i razvoj sportskog centra. Tako su Grad Novi Marof i Hidroing potpisali ugovor o izvođenje radova na izgradnji pomoćnog igrališta za nogomet s pripremom za umjetnu travu.

Ugovor su potpisali gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač i direktor varaždinskog Hidroinga Danijel Risek.

Vrijednost radova je 999.386,25 kuna s PDV-om.

Gradonačelnik Jenkač je naglasio da se radi o ovogodišnjim ulaganjima u već drugo i treće igralište.

– Prvom investicijom sanirali smo i uređujemo rukometno i košarkaško igralište, a sada se radi o dva nova igrališta. Jedno od 60×40 metara, s pripremom za umjetnu travu gdje očekujemo, po obećanju Hrvatskog nogometnog saveza, da ćemo ju dobiti donacijom. Sama priprema je izrazito skupa i radi se o iznosu od 800 tisuća kuna. U tom projektu radimo i treće igralište 60×100 metara, prirodno travnato igralište sa zaštitnim ogradama i s mogućnošću da se to igralište podjeli na jedno veće i dva manja igrališta po propozicijama za niže kategorije – pojasnio je Jenkač.

Danijel Risek je istaknuo da je dosadašnja suradnja s Gradom Novim Marofom bila odlična.

– Napravili smo prije godinu i pol dana reciklažno dvorište, sada jedan propust napravili i idemo u projekt igrališta. Sve što smo dosad odradili bilo je dobro i nadam se da će se tako nastaviti. Što se tiče ovih radova, očekujemo završetak do travnja ili svibnja. Sve zavisi o vremenskim uvjetima budući da je riječ o zemljanim radovima – kazao je direktor Hidroinga.

U Novom Marofu se značajno ulaže u sport jer imaju kvalitetne klubove, uz nogometaše tu su rukometaši i malonogometaši koji igraju u drugoj ligi, a igrališta se uređuju kako bi ih i građani mogli koristiti.

– Nogometni klub Novi Marof ima preko 190 djece i trenutno u ovim okvirima, juniori, seniori, veterani, nemaju prostor na sadašnjem igralištu. Potreba je za dva ovakva igrališta i time ćemo dići kvalitetu sporta na još višu razinu. Krajem prošle godine završili smo tribine na nogometnom igralištu, uredili drenažu na postojećem igralištu, zaštitne ograde. Za djecu želimo urediti i sportski park i time dodatno podići razinu sporta i rekreacije u Novom Marofu – naglasio je gradonačelnik Jenkač.

Miro Sabolić, potpredsjednik NK Novi Marof, koji se natječe u 1. županijskoj nogometnoj ligi, zahvalio je gradonačelniku i gradskoj upravi na ulaganjima u sport.

– Prepoznali su da su potrebe kluba velike s obzirom da imamo djecu koja treniraju u klubu, od predškole nogometa, i sve ostale uzraste kadeta, juniora, seniora, veterana. A imamo samo jedan nogometni teren koji nam služi i za treninge i za odigravanje službenih utakmica. Ovo investicija je izuzetno važna za daljnji razvoj kluba jer imamo cilj da bi išli u ligu više. Za to moramo zadovoljiti uvjete, moramo imati i pomoćne terene. Zahvaljujući gradonačelniku išli smo na još jedan teren 100×60 metara s prirodnom travom, a ide se na 60×40 metara s jednim terenom s umjetnom travom koji će nam biti od izuzetne važnosti. Možemo početi ranije trenirati dok vremenski uvjeti ne zadovoljavaju, zbog kiše, blata. Ne znam uopće na koji način da prikažem koliko to znači za klub. A tu su i sva dosadašnja ulaganja od strane Grada u suradnji s klubom, od spremišta, tribina, uređenja unutrašnjih prostorija, odvodnje oko glavnog terena, ograde i niz drugih stvari koje su bitne za redovno funkcioniranje NK Novi Marof – rekao je Sabolić.

Nastavite čitati

Život i društvo

PU varaždinska u petak u akciji “Nadzor parkiranja na mjestima za invalide”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

parkiranje osobe s invaliditetom

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i izražene problematike nepropisnog zaustavljanja i parkiranja vozila u petak, 3. prosinca, od 8 do 14 sati na području Policijske uprave varaždinske policijski službenici provodit će akciju “Nadzor parkiranja na mjestima za invalide”.

Naime, parkirališna mjesta za osobe s invaliditetom najbliža su ulazima u zgrade i druge značajne objekte (pošta, banka, trgovački centri i sl.), te vrlo često takva mjesta koriste i drugi vozači suprotno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Pravilnika o znaku pristupačnosti. Isto tako, nisu ni rijetke tzv. zlouporabe znaka pristupačnosti kada osobe koje posjeduju znak pristupačnosti isti daju na korištenje (ustupaju) drugim osobama (npr. članovima obitelji).

– Upravo iz tog razloga utvrđivat će se prekršaji nepropisnog zaustavljanja i parkiranja vozila na mjestima rezerviranim za parkiranje vozila osoba s invaliditetom (uključujući i parkirališta trgovačkih centara), zatim teže prekršaje nepropisnog parkiranja na nogostupima, biciklističkim stazama i trakama, pješačkim prijelazima, raskrižjima, kao i parkiranje vozila na drugim mjestima na kojima se ugrožava sigurnost kretanja pješaka i ostalih sudionika u prometu – ističu iz policije.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje