Povežite se s nama

Život i društvo

Novi sjaj ekskluzivnog frizerskog salona Studio M kojem je kuma Marijana Batinić!

Objavljeno:

- dana

NA NOVOJ LOKACIJI

U Varaždinu je svoja vrata na novoj lokaciji otvorio ekskluzivni frizerski salon Studio M.

Nakon gotovo 10 godina poslovanja u Kačićevoj ulici u Varaždinu, vlasnica Melita Ivšić odlučila je salon preseliti na novu lokaciju i obogatiti ga novim uslugama.

Proširili ponudu novim uslugama

Na otvorenju poznatoga varaždinskog salona bilo je mnogo poznatih, između ostalih i poznati Varaždinac Ljubomir Kerekeš te svima dobro znano lice s malih ekrana, TV-voditeljica Marijana Batinić, ujedno i kuma frizerskog salona Studio M! Zahvaljujući vrckastoj i simpatičnoj Marijani otvorenje je prošlo u ugodnoj atmosferi.

– Želja nam je bila urediti salon u kojem će se klijenti osjećati ugodno i posebno – otkriva Melita Ivšić, vlasnica salona.

NOVO Uz frizerske usluge, frizerski salon Studio M obogatio je ponudu uslugama šminkanja te njege i oblikovanja noktiju

Tome doprinosi moderni dizajn interijera, pa novi prostori odišu elegancijom i toplinom.   Veći prostor omogućio je obogaćivanje ponude. 

– Uz frizerske usluge, sada u salonu nudimo profesionalne usluge šminkanja te njege i oblikovanja noktiju. Prvi u Varaždinu radimo sa svjetski poznatim brendom O.P.I., koji nam je omogućio edukacije i usavršavanja u području njege ruku i noktiju, za što je educirana naša nova djelatnica – otkrila je vlasnica, koja je završila edukaciju profesionalnog šminkanja kod poznate vizažistice Marije Butković. 

– Ona mi je otkrila tajne profesionalne šminke, a za make up koristim isključivo poznati svjetski brend M.A.C. – istaknula je Ivšić.

No, u Studiju M kvaliteta je od prvog dana imperativ.

– U našem salonu svi naši klijenti dobit će vrhunsku uslugu, a to je zato što koristimo isključivo proizvode njemačkog brenda Schwarzkopf Professional, proizvode koje koriste i svjetski poznati frizeri. Pohađanjem njihove ASK akademije stekli smo ogrnomno iskustvo te su nam inspiracija i motivacija za daljnji rad – istaknula je vlasnica.

Tu je i vrhunski educirani tim koji će vam svojim iskustvom i ugledom pomoći u kreiranju frizure i imagea kakvog želite, i to po pristupačnim cijenama.

U tiskanom izdanju Regionalnog tjednika potražite kupon. Svi koji donesu kupon u frizerski salon Studio M dobit će 10 % popusta! Popust vrijedi do kraja ovog mjeseca, a za dolazak obavezno se naručite!

NOVO RADNO VRIJEME I ADRESA

PON – PET  8:00 do 20:00 h

SUB             8:00 DO 18:00 h

Adresa: Optujska ulica 25, Varaždin

Telefon: 042/ 213 488

www.studio-m.hr

Facebook Frizerski salon Studio M

 

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Osnovna škola Kneginec Gornji bogatija za školski vrt i prometni poligon

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Gornji Kneginec pokrenula je inicijativu za školski vrt koji bi uređivali učenici sa zaposlenicima škole.

Odrađeni su poslovi pripreme terena i ograđivanja od susjednih privatnih parcela koje su obavili djelatnici KNEKOM-a. U funkciji je tako ostalo 1600 m2 te je vrt u petak, 12. travnja, predan na korištenje Učeničkoj zadruzi „Kneginja“ i Dječjem vrtiću.

Ujedno je na inicijativu Općine pokrenuto i uređenje prometnog poligona Osnovne škole Kneginec Gornji za što će se utrošiti 10.948,90 eura koje je osigurala Varaždinska županija. Radove obavlja tvrtka CRTORAD iz Jalkovca.

Prometni poligon će služiti za učenje osnovnoškolske djece ponašanju u prometu, prije svega kod vožnje biciklom, a za što će im biti izdavane i odgovarajuće potvrde.

Nastavite čitati

Život i društvo

Učenica Prve gimnazije Varaždin Mila Maretić osvojila srebro na Europskoj matematičkoj olimpijadi

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Sjajne vijesti stigle su iz Gruzije, s Europske djevojačke matematičke olimpijade. Mila Maretić, dugogodišnja polaznica Centra izvrsnosti za matematiku, osvojila je 𝐬𝐫𝐞𝐛𝐫𝐧𝐮 medalju u vrlo jakoj konkurenciji.

Mila je bila dio hrvatskog tima kojeg su činile i tri učenice zagrebačke XV. Gimnazije – Lara Semeš (osvojila je zlatnu medalju), Maša Dobrić (osvojila je srebro) i Lucija Pongrac.

Europska djevojačka matematička olimpijada održavala se od 11. travnja u gradu Tskaltubo u Gruziji, a ekipa Hrvatske je u vrlo jakoj konkurenciji od 37 europskih i 16 zemalja s ostalih kontinenata, osvojila izvrsno 𝟔. 𝐦𝐣𝐞𝐬𝐭𝐨, ostavivši iza sebe ekipe mnogo većih zemalja.

Mila je inače odlična učenica 2. razreda Prve gimnazije Varaždin, a za natjecanje se pripremala uz mentore – Tamaru Srnec, Emanuela Tukača i Ratka Višaka u Centru izvrsnosti te Andreju Veršić iz Prve gimnazije Varaždin. S mladim hrvatskim matematičarkama radili su i mentori Hrvatskog matematičkog društva.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje