Povežite se s nama

Život i društvo

Novi sjaj ekskluzivnog frizerskog salona Studio M kojem je kuma Marijana Batinić!

Objavljeno:

- dana

NA NOVOJ LOKACIJI

U Varaždinu je svoja vrata na novoj lokaciji otvorio ekskluzivni frizerski salon Studio M.

Nakon gotovo 10 godina poslovanja u Kačićevoj ulici u Varaždinu, vlasnica Melita Ivšić odlučila je salon preseliti na novu lokaciju i obogatiti ga novim uslugama.

Proširili ponudu novim uslugama

Na otvorenju poznatoga varaždinskog salona bilo je mnogo poznatih, između ostalih i poznati Varaždinac Ljubomir Kerekeš te svima dobro znano lice s malih ekrana, TV-voditeljica Marijana Batinić, ujedno i kuma frizerskog salona Studio M! Zahvaljujući vrckastoj i simpatičnoj Marijani otvorenje je prošlo u ugodnoj atmosferi.

– Želja nam je bila urediti salon u kojem će se klijenti osjećati ugodno i posebno – otkriva Melita Ivšić, vlasnica salona.

NOVO Uz frizerske usluge, frizerski salon Studio M obogatio je ponudu uslugama šminkanja te njege i oblikovanja noktiju

Tome doprinosi moderni dizajn interijera, pa novi prostori odišu elegancijom i toplinom.   Veći prostor omogućio je obogaćivanje ponude. 

– Uz frizerske usluge, sada u salonu nudimo profesionalne usluge šminkanja te njege i oblikovanja noktiju. Prvi u Varaždinu radimo sa svjetski poznatim brendom O.P.I., koji nam je omogućio edukacije i usavršavanja u području njege ruku i noktiju, za što je educirana naša nova djelatnica – otkrila je vlasnica, koja je završila edukaciju profesionalnog šminkanja kod poznate vizažistice Marije Butković. 

– Ona mi je otkrila tajne profesionalne šminke, a za make up koristim isključivo poznati svjetski brend M.A.C. – istaknula je Ivšić.

No, u Studiju M kvaliteta je od prvog dana imperativ.

– U našem salonu svi naši klijenti dobit će vrhunsku uslugu, a to je zato što koristimo isključivo proizvode njemačkog brenda Schwarzkopf Professional, proizvode koje koriste i svjetski poznati frizeri. Pohađanjem njihove ASK akademije stekli smo ogrnomno iskustvo te su nam inspiracija i motivacija za daljnji rad – istaknula je vlasnica.

Tu je i vrhunski educirani tim koji će vam svojim iskustvom i ugledom pomoći u kreiranju frizure i imagea kakvog želite, i to po pristupačnim cijenama.

U tiskanom izdanju Regionalnog tjednika potražite kupon. Svi koji donesu kupon u frizerski salon Studio M dobit će 10 % popusta! Popust vrijedi do kraja ovog mjeseca, a za dolazak obavezno se naručite!

NOVO RADNO VRIJEME I ADRESA

PON – PET  8:00 do 20:00 h

SUB             8:00 DO 18:00 h

Adresa: Optujska ulica 25, Varaždin

Telefon: 042/ 213 488

www.studio-m.hr

Facebook Frizerski salon Studio M

 

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Vinica: U subotu lovačka zabava uz gađanje glinenih golubova, tamburaše i domaće delicije

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lovačka udruga „Opeka“ Vinica u subotu, 20. kolovoza organizira lovačku zabavu uz gađanje glinenih golubova.

Sve posjetitelje zabavljat će glazbeni sastav Faringaši, a krijepit će se domaćim gulašom i drugim specijalitetima uz nezaobilaznu – vrhunsku viničku kapljicu.

Okupljanje lovaca/strijelaca počinje kod lovačkog doma u 9.30 sati.

Nastavite čitati

Život i društvo

Policija će pozorno motriti sve prije, za trajanja i nakon utakmice Varaždina i Šibenika

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U subotu, 20. kolovoza, s početkom u 18.30 sati u Varaždinu, na gradskom stadionu „Anđelko Herjavec“ odigrat će se nogometna utakmica 6. kola Supersport HNL, između NK Varaždin i HNK Šibenik.

Policija poziva sve posjetitelje da se detaljno upoznaju s uputama i preporukama koje navodimo u nastavku priopćenja.

Obavijest za sve navijače, posjetitelje/gledatelje

 • Ulazi u stadion „Anđelko Herjavec“ biti će otvoreni od 16.30 sati. 
 • Radi izbjegavanja gužvi, pozivamo posjetitelje da na vrijeme krenu prema stadionu te da poštuju upute i pravila organizatora te upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i na stadionu.
 • Sve ulaznice su personalizirane i prilikom ulaska provjeravaju se barkod čitačima. 
 • Preporučamo posjetiteljima koji dolaze svojim vozilima na utakmicu, da koriste parkirališta kod gradskih bazena i Tehnološkog parka u Zagrebačkoj ulici te prostor Autokluba Varteks u Gospodarskoj ulici.

Poštivanje Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima

Na ulazima u stadion zaštitarska služba provodi sigurnosne provjere.

Sukladno Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, zabranjeno je:

 • unošenje  ili pokušaj unošenja alkoholnih pića i droga te ulazak i boravak u prostor športskog objekta u alkoholiziranom stanju,
 • unošenje pirotehničkih sredstava, oružja i drugih predmeta koji su pogodni za nanošenje ozljeda ili za stvaranje nereda i nasilja,
 • paljenje i bacanje pirotehničkih sredstava, kao i paljenje drugih navijačkih rekvizita,
 • maskiranje lica kapom, maramom ili na drugi način s ciljem prikrivanja identiteta,
 • unošenje i isticanje transparenata, zastava ili drugih stvari s tekstom ili slikom, znakom ili drugim obilježjem kojima se iskazuje ili potiče mržnja ili nasilje na temelju rasne, nacionalne, regionalne ili vjerske pripadnosti,
 • pjevanje pjesama ili dobacivanje poruka čiji sadržaj iskazuje ili potiče mržnju ili nasilje na temelju rasne, nacionalne, regionalne ili vjerske pripadnosti,
 • pokušaj nedopuštenog ulaska, odnosno nedopušteni ulazak u natjecateljski prostor ili u gledateljski prostor, prostor koji je namijenjen sucima ili drugim osobama koje sudjeluju u športskom natjecanju, 
 • bacanje predmeta u natjecateljski prostor,
 • boravak i zadržavanje na mjestu u gledateljskom prostoru za koje se ne posjeduje ulaznica ili odgovarajuća isprava izdana od strane organizatora.

Sva uočena navedena protupravna ponašanja biti će sankcionirana sukladno Zakonom o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i drugim zakonskim i podzakonskim aktima.

Ulazak u stadion odbit će se pored ostalog:

 • posjetiteljima pod utjecajem alkohola, 
 • osobama koje ne posjeduju personaliziranu ulaznicu, 
 • posjetitelju za kojeg se utvrdi da posjeduje zabranjene predmete i
 • osobama za koje postoji vjerojatnost da će ugroziti sigurnost drugih na utakmici.   

Foto i video snimanje javnog okupljanja 

Policija će, na dan odigravanja utakmice, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima – prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice – audio i video snimati te fotografirati javno okupljanje i javna mjesta na stadionu te prilaznim pravcima.

Pozivaju posjetitelje i gledatelje da poštuju upute i pravila organizatora te upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i na stadionu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje