Povežite se s nama

Život i društvo

Novi sjaj ekskluzivnog frizerskog salona Studio M kojem je kuma Marijana Batinić!

Objavljeno:

- dana

NA NOVOJ LOKACIJI

U Varaždinu je svoja vrata na novoj lokaciji otvorio ekskluzivni frizerski salon Studio M.

Nakon gotovo 10 godina poslovanja u Kačićevoj ulici u Varaždinu, vlasnica Melita Ivšić odlučila je salon preseliti na novu lokaciju i obogatiti ga novim uslugama.

Proširili ponudu novim uslugama

Na otvorenju poznatoga varaždinskog salona bilo je mnogo poznatih, između ostalih i poznati Varaždinac Ljubomir Kerekeš te svima dobro znano lice s malih ekrana, TV-voditeljica Marijana Batinić, ujedno i kuma frizerskog salona Studio M! Zahvaljujući vrckastoj i simpatičnoj Marijani otvorenje je prošlo u ugodnoj atmosferi.

– Želja nam je bila urediti salon u kojem će se klijenti osjećati ugodno i posebno – otkriva Melita Ivšić, vlasnica salona.

NOVO Uz frizerske usluge, frizerski salon Studio M obogatio je ponudu uslugama šminkanja te njege i oblikovanja noktiju

Tome doprinosi moderni dizajn interijera, pa novi prostori odišu elegancijom i toplinom.   Veći prostor omogućio je obogaćivanje ponude. 

– Uz frizerske usluge, sada u salonu nudimo profesionalne usluge šminkanja te njege i oblikovanja noktiju. Prvi u Varaždinu radimo sa svjetski poznatim brendom O.P.I., koji nam je omogućio edukacije i usavršavanja u području njege ruku i noktiju, za što je educirana naša nova djelatnica – otkrila je vlasnica, koja je završila edukaciju profesionalnog šminkanja kod poznate vizažistice Marije Butković. 

– Ona mi je otkrila tajne profesionalne šminke, a za make up koristim isključivo poznati svjetski brend M.A.C. – istaknula je Ivšić.

No, u Studiju M kvaliteta je od prvog dana imperativ.

– U našem salonu svi naši klijenti dobit će vrhunsku uslugu, a to je zato što koristimo isključivo proizvode njemačkog brenda Schwarzkopf Professional, proizvode koje koriste i svjetski poznati frizeri. Pohađanjem njihove ASK akademije stekli smo ogrnomno iskustvo te su nam inspiracija i motivacija za daljnji rad – istaknula je vlasnica.

Tu je i vrhunski educirani tim koji će vam svojim iskustvom i ugledom pomoći u kreiranju frizure i imagea kakvog želite, i to po pristupačnim cijenama.

U tiskanom izdanju Regionalnog tjednika potražite kupon. Svi koji donesu kupon u frizerski salon Studio M dobit će 10 % popusta! Popust vrijedi do kraja ovog mjeseca, a za dolazak obavezno se naručite!

NOVO RADNO VRIJEME I ADRESA

PON – PET  8:00 do 20:00 h

SUB             8:00 DO 18:00 h

Adresa: Optujska ulica 25, Varaždin

Telefon: 042/ 213 488

www.studio-m.hr

Facebook Frizerski salon Studio M

 

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Varaždinci u samom vrhu u Hrvatskoj po darivanju krvi: prikupljeno 3025 doza

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin u prvoj polovici 2021. godine u suradnji sa Odjelom za transfuzijsku medicinu Opće bolnice Varaždin i Hrvatskim Zavodom za transfuzijsku medicinu Zagreb provelo je ukupno 13 akcija darivanja krvi.

U akcijama organiziranim na terenu te na Odjelu za transfuzijsku medicinu Opće bolnice Varaždin prikupljeno je ukupno 3025 doza krvi, što je 525 doza više od plana za ovu godinu.

– Ukoliko uzmemo u obzir da jedna doza može spasiti i do tri života, to je zaista impresivna brojka i pokazuje veliko srce naših sugrađana – ističu iz Gradskog društva Crvenog križa Varaždin.

Naime, u prvoj polovici ove godine čak je 160 osoba prvi puta darovala krv.

– To nam daje vjeru da će grad Varaždin i okolnih 10 općina i dalje biti u samom vrh dobrovoljnog davalaštva u Hrvatskoj. Zahvaljujemo svima koji su u ovim teškim epidemiološkim uvjetima prepoznali važnost darivanja krvi i tako osigurali dostatne zalihe krvi i krvnih pripravaka za liječenje pacijenata u našim bolnicama. Hvala za darovanu krv – zaključuju iz varaždinskog Crvenog križa.

Nastavite čitati

Život i društvo

U Varaždinu se nastavlja borba protiv komaraca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije – Djelatnost za provođenje dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije dostavio je Gradu Varaždin Obavijest o provedbi adulticidne dezinsekcije komaraca na području Grada Varaždina.

Suzbijanje komaraca provodit će se od 27. do 29. srpnja u terminu od 4 do 6 sati ujutro.

Dezinsekcija će se provoditi sa sintetskim piretroidom INDUSECT EC na bazi aktivne tvari: cipermetrin, tetrametrin, piperonil butoksid, koji je odobren od strane Ministarstva zdravstva.

Tretman suzbijanja će se provoditi metodom hladnog zamagljivanja (ULV) sa motornog vozila.

– Mole se građani da se u navedeno vrijeme ne zadržavaju na otvorenom prostoru na navedenim lokacijama i da zatvore svoje prozore. Također se mole pčelari ukoliko na navedenim lokacijama imaju pčele, da ih zatvore u košnice za vrijeme provođenja tretmana suzbijanja komaraca – ističu iz Grada Varaždina.

Tako će se dezinsekcija komaraca 27. srpnja provoditi u naseljima: Hraščica, Gojanec, Jalkovec, Poljana Biškupečka, Črnec Biškupečki, Kućan Marof, Kućan Donji, Kućan Gornji i Zbelava.

Idući dan u na redu je 5. mjesni odbor (omeđen ulicama: Hallerova aleja od ulice Gustava Krkleca, Krste Hegedušića, Optujska, Ante Starčevića, Široke ledine, Franje Seljana, Augusta Harambašića, Fabijanečka), Park Ivana Pavla 2, Park Mladih i Šetalište Vatroslava Jagića, a u četvrtak, 29. srpnja 6. mjesni odbor (omeđen ulicama: Koprivnička, Ruđera Boškovića, Ognjena Price, Frana Kurelca, Trg Matije Gupca, Trg Pavla Štoosa, Bombellesova cesta, Međimurska), Dravski bazeni i šetnica uz Dravski kanal.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika akcija suzbijanja se odgađa za sljedeći dan, odnosno do poboljšanja vremenskih prilika.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!