Povežite se s nama

Život i društvo

Novi sjaj ekskluzivnog frizerskog salona Studio M kojem je kuma Marijana Batinić!

Objavljeno:

- dana

NA NOVOJ LOKACIJI

U Varaždinu je svoja vrata na novoj lokaciji otvorio ekskluzivni frizerski salon Studio M.

Nakon gotovo 10 godina poslovanja u Kačićevoj ulici u Varaždinu, vlasnica Melita Ivšić odlučila je salon preseliti na novu lokaciju i obogatiti ga novim uslugama.

Proširili ponudu novim uslugama

Na otvorenju poznatoga varaždinskog salona bilo je mnogo poznatih, između ostalih i poznati Varaždinac Ljubomir Kerekeš te svima dobro znano lice s malih ekrana, TV-voditeljica Marijana Batinić, ujedno i kuma frizerskog salona Studio M! Zahvaljujući vrckastoj i simpatičnoj Marijani otvorenje je prošlo u ugodnoj atmosferi.

– Želja nam je bila urediti salon u kojem će se klijenti osjećati ugodno i posebno – otkriva Melita Ivšić, vlasnica salona.

NOVO Uz frizerske usluge, frizerski salon Studio M obogatio je ponudu uslugama šminkanja te njege i oblikovanja noktiju

Tome doprinosi moderni dizajn interijera, pa novi prostori odišu elegancijom i toplinom.   Veći prostor omogućio je obogaćivanje ponude. 

– Uz frizerske usluge, sada u salonu nudimo profesionalne usluge šminkanja te njege i oblikovanja noktiju. Prvi u Varaždinu radimo sa svjetski poznatim brendom O.P.I., koji nam je omogućio edukacije i usavršavanja u području njege ruku i noktiju, za što je educirana naša nova djelatnica – otkrila je vlasnica, koja je završila edukaciju profesionalnog šminkanja kod poznate vizažistice Marije Butković. 

– Ona mi je otkrila tajne profesionalne šminke, a za make up koristim isključivo poznati svjetski brend M.A.C. – istaknula je Ivšić.

No, u Studiju M kvaliteta je od prvog dana imperativ.

– U našem salonu svi naši klijenti dobit će vrhunsku uslugu, a to je zato što koristimo isključivo proizvode njemačkog brenda Schwarzkopf Professional, proizvode koje koriste i svjetski poznati frizeri. Pohađanjem njihove ASK akademije stekli smo ogrnomno iskustvo te su nam inspiracija i motivacija za daljnji rad – istaknula je vlasnica.

Tu je i vrhunski educirani tim koji će vam svojim iskustvom i ugledom pomoći u kreiranju frizure i imagea kakvog želite, i to po pristupačnim cijenama.

U tiskanom izdanju Regionalnog tjednika potražite kupon. Svi koji donesu kupon u frizerski salon Studio M dobit će 10 % popusta! Popust vrijedi do kraja ovog mjeseca, a za dolazak obavezno se naručite!

NOVO RADNO VRIJEME I ADRESA

PON – PET  8:00 do 20:00 h

SUB             8:00 DO 18:00 h

Adresa: Optujska ulica 25, Varaždin

Telefon: 042/ 213 488

www.studio-m.hr

Facebook Frizerski salon Studio M

 

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Nova predsjednica Savjeta mladih Grada Ivanca je Anabela Ljubić, a njezin zamjenik Ivan Golubić

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Grad Ivanec

Uz poštivanje propisanih mjera zaštite i samozaštite, u Kinodvorani Ivanec jučer je održana konstituirajuća sjednica novog Savjeta mladih Grada Ivanca, koji će u mandatu 2021. – 2023. godine kreirati i provoditi politike za mlade na području grada.

Većinom glasova za predsjednicu Savjeta mladih izabrana je buduća magistra kemijskog inženjerstva Anabela Ljubić (Klub mladih Ivanec), dok je za njena zamjenika izabran Ivan Golubić (HDZ Ivanec), specijalist za digitalni marketing zaposlen u jednoj zagrebačkoj tvrtki.

Uz njih, članovi novog Savjeta mladih i njihovi zamjenici su i Lea Čiček Lepoglavec (Ema Hranić) i Željka Turčin (Antonia Peček) iz Kluba mladih Ivanec, Tia Vrček (Leonardo Matuza) iz Udruge za sport i rekreaciju Kaniža, Alen Vuglovečki (Anđelko Brezovec) iz NS – Reformisti Ivanec, Mihael Slunjski (Lana Vlaisavljević) iz Foruma mladih SDP-a Ivanec, Marina Kocijan (Ines Čovran) iz Udruge građana Margareta Margečan i Valentina Kovačić Šimek (Filip Kozina) iz UŠR Stažnjevec.

Zamjenica A. Ljubić je Ana Kolarić (Klub mladih Ivanec), a zamjenik I. Golubića je Dominik Biškup (HDZ Ivanec). Članove Savjeta mladih u novom mandatu tajnim je glasovanjem na svojoj 46. sjednici izabralo Gradsko vijeće Ivanec.

Temeljem zakonskih odredbi, osnivačku sjednicu Savjeta mladih sazvala je predsjednica Gradskog vijeća Ksenija Sedlar Đunđek koja je i njome predsjedala do izbora predsjednice te nakon toga novom sazivu poželjela uspješan rad.

Zahvalivši na izboru i ukazanom povjerenju, okupljenima se obratila novoizabrana predsjednica A. Ljubić te naznačila osnovni program budućeg rada usmjeren na obogaćivanje sadržaja za mlade u Ivancu te aktivizma po pitanju tema od interesa za studente i mladu populaciju, a potom i njen zamjenik I. Golubić.

– I Gradskom vijeću i gradskoj izvršnoj vlasti, konkretno gradonačelniku kao jedinom zakonski ovlaštenom predlagaču gradskih odluka i zaključaka, potrebna su razmišljanja mladih. Ali ne samo promišljanja, već i vaše ideje i kritike, ali i rješenja, onako kako ih vi vidite. Sve ono što Grad kao institucija radi – od gospodarskih projekata usmjerenih na otvaranje novih radnih mjesta do uređenja grada kao mjesta ugodnog za život – usmjereno je na ono glavno, a to je kako u Ivancu zadržati mlade ljude. Baš radi toga je i pokrenut program stambenog zbrinjavanja koji već koristi oko 50 mladih ljudi, a kreću i projekti vezani uz gradnju sportsko-rekreacijskih i drugih sadržaja – rekao je gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić.

Dodao je da će se uskoro otvoriti obnovljeni Retro, prvi prostor za mlade u Ivancu, koji je tijekom niza desetljeća bio tek san brojnih generacija.

– Otvorit ćemo ga uskoro i pozivam vas da dođete u punom sastavu! Vjerujem da ćete dobro surađivati s Klubom mladih kao onim koji će formalno preuzeti upravljanje Retrom, uz još neke druge ivanečke udruge – poručio je gradonačelnik te naglasio da su i gradska uprava te gradske službe u svako doba otvoreni Savjetu mladih.

Nastavite čitati

Život i društvo

Za projekte gradova i općina stiglo 4,5 milijuna kuna iz Ministarstva regionalnog razvoja

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ivan Agnezović

U Jalžabetu, u Domu kulture, je danas održano potpisivanje ugovora o financiranju projekata s područja Varaždinske županije prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice, Programu podrške regionalnom razvoju i Programu podrške brdsko-planinskim područjima.

Potpisano je 18 ugovora s više općina i gradova s područja Varaždinske županije. Novac ide za uređenje cesta, uređenje vatrogasnih domova, energetsku obnovu i slično.

– Drago mi je danas biti ovdje ispred Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU. Ukupna vrijednost ugovora je 4,5 milijuna kuna. Nama je cilj ravnomjerni regionalni razvoj, pomažemo cijeloj Hrvatskoj, a posebno nerazvijenijim općinama i gradovima. U proteklih pet godina Ministarstvo je iz državnog proračuna sufinanciralo više od 3000 manjih komunalnih projekata u vrijednosti oko 820 milijuna kuna. I na to smo ponosni te ćemo s tom praksom nastaviti u budućnosti – rekao je Velimir Žunac, državni tajnik.

Općina Jalžabet dobila je 300.000 kuna za modernizaciju nerazvrstanih cesta, a time je zadovoljan načelnik Mirko Magić.

– Želim se zahvaliti državnom tajniku u ime svih naših načelnika i gradonačelnika za dodijeljena sredstva. Novac ćemo potrošiti na ceste i nogostupe u mjestu Jalžabet – poručio je Magić.

Nastavite čitati