Povežite se s nama

Međimurje

Novo! Odlična ponuda opreme za ribiče!

Objavljeno:

- dana

AGROCENTAR NEDELJANEC

Agrocentar Nedeljanec, trgovina Lupresa, prošle je subote, 11. travnja, zajedno s kupcima proslavio svoj drugi rođendan. Dobru atmosferu u Agrocentru pratili su prigodni rođendanski popusti.

U ovo proljetno doba, baš kad su svi u poljoprivrednim radovima, u Agrocentru Nedeljanec 20 posto su snizili cijenu zemlje za cvijeće, 20 posto snižena je i cijena traktorske kosilice, ali i cijeli ribički asortiman! Upravo je to bilo i dodatno iznenađenje za kupce u subotu koji se bave ribolovom. Naime, u Agrocentru Nedeljanec upravo su uveli široku ponudu ribičkog asortimana.

Nakon ribičke opreme u Agrocentru uvodi se i oprema za pčelare

– Uvijek pratimo želje i potrebe svih naših kupaca, a nakon ribiča na red uskoro dolaze i pčelari. Svima koji se bave pčelarstvom ponudit ćemo kvalitetnu robu po pristupačnim cijenama – kaže direktor tvrtke Predrag Peharda.

Put u Opatiju

U Agrocentru je svaki kupac bitan pa su tako svi sudjelovali i u nagradnoj rođendanskoj tomboli. Mjesec dana skupljali su se kuponi koje je dobio svaki kupac bez obzira na to koliko je potrošio. Za rođendan je Agrocentar podijelio 30 nagrada, a prva je bila vikend u Opatiji za dvije osobe. Sretni kupci na tomboli su dobili još i dvije svinjske polovice što je bila druga nagrada, vrećicu sjemenskog kukuruza kao treću nagradu i dječji bicikl kao četvrtu nagradu.

Rođendanski dan u Agrocentru samo je još jedna potvrda – u Lupresu vrijedi kupovati!

Izvor:
Foto:

Međimurje

Do 23. siječnja prikupljaju se prijedlozi kandidata u izboru za najsportaše Međimurja

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Zajednica športskih udruga i saveza Međimurske županije i ove godine poziva na predlaganje kandidata za izbor najboljih sportaša Međimurja u 2021. godini. Klubovi mogu dostaviti ime po jednog kandidata iz svojeg sporta u kategorijama: najboljih sportašica i sportaša, ženske ekipe i muške momčadi te para, štafete ili posade. Predloženi kandidati trebali bi biti pojedinci i ekipe koji su članovi klubova i udruga s područja Međimurske županije te koji su ostvarili najbolji uspjeh u svom sportu.

Također, klubovi mogu dostaviti prijedloge za nagradu „Darovite sportašice i sportaši“, a kriteriji za nominaciju su: prvo mjesto na državnom prvenstvu mlađih kategorija, reprezentativni status, kategorizacija Hrvatskog olimpijskog odbora i da kandidat nije dosada nagrađivan kao daroviti sportaš.

Klubovi mogu slati i prijedloge za dodjelu priznanja „Franjo Punčec“ koje se dodjeljuje kao priznanje za životno djelo i godišnje priznanje.

Županijska Zajednica športskih udruga i saveza u suradnji s Udrugom sportskih novinara Međimurja i ove će godine izabrati dobitnika natječaja u izboru „Sportski fair-play potez 2021. godine“.

U obzir će doći svi prijedlozi koji budu dostavljeni do 23. siječnja.

Nastavite čitati

Međimurje

U Međimurju 208 novopozitivnih, preminuo je muškarac (76)

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 370 uzoraka, od čega je evidentirano 208 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 56,2% pozitivnih od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavilo se 138 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 1 181. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 97 117 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitaliziran je 41 pacijent pozitivan na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirano je 8 pacijenata, otpušteno je 9 pacijenata, 4 pacijenta su na invazivnoj respiraciji. Preminula je muška osoba, stara 76 godina.

Građani se mogu cijepiti svakim radnim danom svim dostupnim cjepivima od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije te od 13 do 18 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec. Za cijepljenje nije potrebna prethodna najava.

Prema mjestu prebivališta u periodu od 10. 1. 2022. do 16. 1. 2022. godine, 273 je ukupno oboljelih na području grada Čakovca, 75 na području grada Mursko Središće, 102 na području grada Preloga, 40 na području općine Belica, 23 na području općine Dekanovec, 22 na području općine Domašinec, 14 na području općine Donja Dubrava, 36 općine Donji Kraljevec, 3 općine Donji Vidovec, 31 općine Goričan, 16 općine Gornji Mihaljevec, 41 općine Kotoriba, 49 općine Mala Subotica, 117 općine Nedelišće, 21 općine Orehovica, 30 općine Podturen, 20 općine Pribislavec, 39 općine Selnica, 30 općine Strahoninec, 21 općine Sveta Marija, 48 općine Sveti Juraj na Bregu, 35 općine Sveti Martin na Muri, 48 općine Šenkovec, 22 općine Štrigova i 17 općine Vratišinec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje