Povežite se s nama

Crna kronika

Nuši Bunić produljen istražni zatvor, uskoro optužnica za ubojstvo Nikole Tureka

Objavljeno:

- dana

Rasplet slučaja?

Varaždinki Nuši Bunić (21), koja je s 14./15. lipnja ove godine nožem na Dravi u vrat ubola varaždinskog bajkera Nikolu Tureka (30), 13. studenog produljen je istražni zatvor na još mjesec dana. 

Nikola je od ozljeda preminuo u subotu, 17. lipnja u Općoj bolnici Varaždin, a ta vijest šokirala je cijelu Hrvatsku. 

Što je navelo Nušu Bunić na taj čin nije još poznato, no ona je podnijela kaznenu prijavu protiv Nikole zbog pokušaja silovanja.

U istražnom zatvoru 21-godišnjakinja je od 16. lipnja, a istražni zatvor produljen joj je u ponedjeljak jer osobite okolnosti upućuju na opasnost da će ponoviti kazneno djelo ili će dovršiti pokušano kazneno djelo ili će počiniti teže kazneno djelo za koje je prema zakonu moguće izreći kaznu zatvora od pet godina ili težu kaznu.

Uskoro se očekuje podizanje optužnice. 

Izvor:
Foto: Arhiva

Crna kronika

Pijani 71-godišnjak ležao na cesti pa šakom u glavu udario hitnjaka koji mu je pokušao pomoći

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

šaka tučnjava razbojništvo

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 28. rujna, podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina 71 godinu zbog počinjenog kaznenog djela prisile prema zdravstvenom radniku iz Kaznenog zakona.

– Okrivljenog 71-godišnjaka tereti se da je 16. veljače 2022. u Čakovcu, kad je u alkoholiziranom stanju ležao na pločniku, pa je zatražena medicinska intervencija, prilikom njegovog premještanja na medicinska nosila snažno udario djelatnika hitne medicinske pomoći šakom u glavu i nanio mu tjelesnu ozljedu – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

Netko je u spremnik goriva automobila djelatnica centra za socijalnu skrb ubacio šljunak

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Jučer, 5. listopada, nešto poslije 9 sati na ulici u Paragu, prilikom službenog uredovanja djelatnica nadležnog centra za socijalnu skrb u nadziranoj obitelji, nepoznati počinitelj na službenom osobnom automobilu, čakovečkih registarskih oznaka, otvorio je zaključani poklopac spremnika goriva te skinuo čep spremnika.

Nakon toga kroz otvor ubacio je u spremnik sitni šljunak. Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje