Povežite se s nama

Crna kronika

Na Dravi uspostavljena redovna obrana od poplava, u Čakovcu sudar vozila bez ozlijeđenih

Drava

Objavljeno:

- dana

Županijski centar 112 zaprimio je jučer Rješenje Hrvatskih voda, Centra za obranu od poplava Varaždin, o uspostavi Redovne obrane od poplava na rijeci Dravi od granice s R. Slovenijom do željezničkog mosta u Varaždinu.

Mjere su na snazi od 20 sati, kada je protok na HE Varaždin prešao 1000 m3/s sa tendencijom daljnjeg porasta. U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 65 poziva. Od toga su 22 poziva bila namjenska. Njih je Centar obradio i proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Prometna nesreća bez ozlijeđenih u Čakovcu

Jučer u 10:45, Županijski centar 112 zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći u Čakovcu na raskršću ulica I. Gundulića i M. J. Zagorke. U sudaru dva osobna vozila nastala je materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba.

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima danas do 11 sati neće biti struje u Pleškovcu (kbr. 169-186), Frkanovcu od kbr. 1-3a, Vugrišincu kbr. 106 i 107, te Dragoslavcu od kbr. 8-107, od kbr. 111-116 i od kbr. 124-168.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 6 poziva. Za 1 poziv izašli su na intervenciju, dok kod 5 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Crna kronika

Pijani muškarac u BMW-u varaždinske registracije prouzročio prometnu u Zagrebu, uslijedila je tučnjava više ljudi

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

šaka tučnjava razbojništvo

Jučer, 1. travnja, oko 18.10 sati na području Susedgrada (Zagreb) u Viljevskom putu, 41-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,40 g/kg, upravljajući osobnim automobilom marke BMW varaždinskih registarskih oznaka prouzročio prometnu nesreću, javila je PU zagrebačka.

Potom je došlo do tjelesnog sukoba između vozača automobila i nekoliko građana.

Liječnička pomoć vozaču i 58-godišnjem građaninu pružena je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh gdje je utvrđeno da je građanin teško ozlijeđen.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Nastavite čitati

Crna kronika

U prometnoj nesreći u Ludbregu auto zaglavio između kuće i betonskog stupa, vozača izvlačili vatrogasci

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: DVD Ludbreg/Facebook

DVD Ludbreg noćas je ponovno intervenirao.

Noćas, 2. travnja, u 00:59 dobili su dojavu od VOC-a Varaždin o prometnoj nesreći u mjestu Ludbreg, Ulica Vatroslava Lisinskog.

– Na mjesto intervencije izlazimo s vozilima LUDBREG 104, LUDBREG 111 te 8 vatrogasaca. U vatrogasnom domu u pripremi je ostalo vozilo LUDBREG 150. Dolaskom na mjesto intervencije uviđamo da je došlo izljetanja vozila i udaranja u obiteljsku kuću prilikom čega je došlo do kidanja plinskih instalacija i zaglavljivanja vozila između kuće i betonskog stupa s priklještenim vozačem. Pristupamo skidanju dvorišne ograde i oslobađanju vozača pomoću hidrauličkog alata. Zbog curenja plina postavljamo zaštitni mlaz, vršimo osvjetljenje mjesta nesreće i osiguranje. Po izbavljivanju vozača iz vozila predajemo ga djelatnicima HMP-a – objavio je DVD Ludbreg na Facebooku.

Nakon završetka policijskog očevida izvukli su automobil pomoću kamionskog vitla. Intervencija je završila u 03:10.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje