Povežite se s nama

Nekategorizirano

Od sezone 2022./2023. igrat će jedinstvena 3. hrvatska nogometna liga

Objavljeno:

- dana

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza danas je na prijedlog Natjecateljske komisije u Glasniku objavio Odluku o kriterijima/uvjetima za natjecanje u trećem stupnju HNS-a od natjecateljske godine 2022./2023.

Podsjetimo, Odbor je prošle godine u srpnju odluku prema kojoj se trenutni sustav s pet trećih liga (Zapad, Središte, Istok, Sjever, Jug) reformira u jedinstvenu Treću HNL.

U jedinstvenoj Trećoj HNL natjecat će se 16 klubova, a isto vrijedi iz za Drugu HNL od sljedeće sezone koja trenutno broji 18 klubova. U sezoni u kojoj bude krenula jedinstvena Treća HNL , Druga HNL će biti ‘srezana’ na samo 12 momčadi.

Kriteriji za licencu i pravo nastupa u jedinstvenoj trećoj HNL podijeljeni su u četiri kategorije (sportski, infrastrukturni, administracija i stručno osoblje, pravni kriteriji).

Nekategorizirano

FOTO Breznički Hum: blagoslov novog vatrogasnog vozila

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Kod Vatrogasnog doma DVD-a Breznički Hum u nedjelju, 9. svibnja, održan je blagoslov novog vatrogasnog vozila za prijevoz vatrogasaca. Uz prisustvo članova Upravnog i Nadzornog odbora DVD-a Breznički Hum, novo vatrogasno vozilo blagoslovio je župnik župe Sv. Martin vlč. Josip Vragović.

– Novo vatrogasno vozilo nabavljeno je početkom ove godine radi obnove voznog parka, a služit će radi izlazaka na vatrogasne intervencije, za odlaske na vatrogasna natjecanja te druga vatrogasna događanja i za razne druge potrebe prijevoza od interesa DVD-a Breznički Hum – naglasio je načelnik općine Zoran Hegedić.

Nastavite čitati

Nekategorizirano

Provalnik upao u obiteljsku kuću pa ukrao vrijedan alat

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Između 1. i 12. svibnja 2021. godine u Robadju, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću te ukrao udarni čekić, kutnu brusilicu i bušilicu.

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja kaznenog djela podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!