Povežite se s nama

Život i društvo

Od sutra radionice i facepainting za klince, u subotu B and The Pops, a klizanje do 22. siječnja

Objavljeno:

- dana

BIT ĆE HLADNO, ALI NE I DOSADNO

Zbog toga što se u startu kasnilo s otvorenjem klizališta na Kapucinskom trgu, sezona klizanja je produljena do 22. siječnja.

Tako svi ljubitelji klizanja piruete i druge figure na ledu mogu raditi još naradena dva tjedna.

Mališani koji ne vole klizanje od sutra, 5. siječnja do nedjelje, 8. siječnja u dva termina, od 10 do 13 te od 17 do 19 sati, mogu sudjelovati u kreativnim radionicama i besplatnom oslikavanju lica. Oni malo veći u subotu, 7. siječnja od 18 sati mogu uživati u nastupu zagrebački rockabilly banda B and The Pops. Bit će ledeno, no ljubitelji rock and rolla već će pronaći način kako će se ugrijati.

Izvor:
Foto: ILUSTRACIJA

Život i društvo

Radovi na postavljanju umjetnog travnjaka u Novom Marofu pred završetkom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometni teren u Novom Marofu korak je bliže svom konačnom izgledu.

Naime, u četvrtak je, 18. kolovoza, četveročlano Povjerenstvo za pregled i primopredaju podloge za postavu umjetne trave obišlo teren i ustvrdilo kako se radovi kvalitetno obavljaju, prema pravilima struke. Povjerenstvo je također zaključilo kako izvedena podloga zadovoljava sve tehničke specifikacije za postavljanje umjetne trave te se krenulo s postavljanjem novog travnjaka.

Pripremne radove financira Grad Novi Marof, a financijska sredstva za dobavu i postavljanje umjetne trave osigurao je Hrvatski nogometni savez.

Zajedno s članovima povjerenstva i predsjednikom Županijskog nogometnog saveza Varaždin Nenadom Horvatićem radove je obišao i gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač.

– Ovo je velika stvar za naš nogometni klub koji je među najdugovječnijima u zemlji. Drago mi je da će naši nogometaši dobiti pravi, suvremeni travnjak potreban za treninge i utakmice na kojem će moći trenirati svi, od škole nogometa do seniora – poručio je Jenkač.

Time će jedan od starijih hrvatskih nogometnih klubova, NK Novi Marof, uskoro dobiti novo nogometno igralište koje će prema svemu sudeći parirati i onima u većim gradovima.

Nastavite čitati

Život i društvo

Vinica: U subotu lovačka zabava uz gađanje glinenih golubova, tamburaše i domaće delicije

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lovačka udruga „Opeka“ Vinica u subotu, 20. kolovoza organizira lovačku zabavu uz gađanje glinenih golubova.

Sve posjetitelje zabavljat će glazbeni sastav Faringaši, a krijepit će se domaćim gulašom i drugim specijalitetima uz nezaobilaznu – vrhunsku viničku kapljicu.

Okupljanje lovaca/strijelaca počinje kod lovačkog doma u 9.30 sati.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje