Povežite se s nama

Međimurje

Odličan povratak Tijane

Objavljeno:

- dana

GIMASTIKA

Povratak jedne od najboljih hrvatskih gimnastičarki u natjecateljske vode prošao je odlično.

Tijana Tkalčec na turniru FIG World Challange cupa Slovenia 2017. u Kopru osvojila je peto mjesto u preskoku, potvrdivši time rezultat iz kvalifikacija.

Rezultat

U subotnjem finalu dobila je 13.450, nešto slabiju ocjenu nego iz kvalifikacija (13.500), ali 28-ogodišnjakinja nije krila oduševljenje nastupom. Po dolasku u svoj Čakovec izjavila je da je jako zadovoljna rezultatom, pogotovo kada se uzme u obzir da dvije pune godine nije nastupala. – Iznenađena sam ovako dobrim rezultatom jer još nisam dovoljno fizički spremna da bih mogla tri dana u nizu nastupati na visokom nivou. Da mi je netko prije nastupa ponudio samo plasman u finale, odmah bih prihvatila, ali ovo je bilo iznad svih očekivanja – izjavila je Čakovčanka. Govoreći o reakcijama na njezin nastup nije mogla ne spomenuti zadovoljnog trenera Igora Kriajimskog. – Jako dugo ga nisam vidjela ovako sretnog i veselog – naglasila je i ujedno zahvalila njemu, ali i trenerima Mariu Vukoji i Tatjani Goverdovskajoj, rekavši da su oni vjerovali više u nju nego ona sama. Veliku podršku dali su i roditelji te dečko Karlo, za kojeg je istaknula da je posljednjih mjeseci imao veliko razumijevanje. Tkalčec se osvrnula i na reakcije kolegica iz svjetskoga gimnastičkog vrha.

Nastavak

– Cure iz Slovenije, Slovačke, općenito iz zemalja u okruženju, bile su vesele kada su me vidjele i istinski su se radovale mojem uspjehu – rekla je Tijana.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Mala Subotica: trkači i rekreativci pozvani su na utrku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Arhiva RT

Povodom Dana općine Mala Subotica, Općina Mala Subotica u suradnji s tamošnjom udrugom sportske rekreacije „Sport za sve“ i atletskim klubom Međimurje, organizira 4. utrku Općine Mala Subotica, koja će se održati 10. srpnja s početkom u 18:30 kod Osnovne škole Tomaša Goričanca u Maloj Subotici.

Trkači mogu sudjelovati na stazama od 3,4 i 7,3 kilometra. Utrka je namijenjena građanstvu, bilo da je riječ o sportašima ili rekreativcima, a medalje za prva tri natjecatelja osigurane su u svim dobnim kategorijama. Startne brojeve osigurava organizator, a preuzimaju se od 16:30 kod škole.

Podjela nagrada bit će poslije završetka glavne utrke, nakon što se obrade svi podatci.

Nastavite čitati

Međimurje

Dani Općine Goričan slavit će se uz dobru zabavu: sport, izložbe, vol s ražnja…

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Dani Općine Goričan ove će se godine održati od četvrtka, 24. lipnja, do nedjelje, 27. lipnja.

U četvrtak s početkom u 19 sati održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća u Multimedijalnoj dvorani, a dok će petak obilježiti likovna radionica Emanuela Varovića, otvorenje izložbe pokojne Ivane Šavora, foto-safari Petra Sabola i nastup grupe “Meteori”, a za djecu je organiziran i zabavni park.

U subotu će, uz dječji zabavni park, biti održano i kuhanje udruga, prijateljska utakmica Prijatelji – Palonovec, sportske igre te nastup grupe “Čarobnjaci”, dok će se u nedjelju slaviti sveta misa, a u tamošnjem društvenom domu KUD je pripremio izložbu starina. Svima u slast bit će i vol s ražnja, a potom slijedi mini turnir u nogometu, nastup mažoretkinja i puhačkog orkestra.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!