Povežite se s nama

Ostali sportovi

Odlični borci iz Kneginca

Objavljeno:

- dana

KICKBOXING

KBK Omega Gym Kneginec ostvaruje dobre rezultate na prvenstvima Hrvatske u svim kategorijama.

Prvenstvo Hrvatske u assautu za kadete
U Garešnici na PH u assautu nastupilo je četvero natjecatelja iz ˇˇOmege-Gymˇˇ Kneginec te su ostvarili odlične rezultate.
U kateg. do 45kg Patrik Ćazimi osvojio je 1.mj. , u kateg. do 55kg Antonio Bajer također je osvojio 1.mj. , u kateg. do 30kg Ivan Sukanec osvojio je 2.mj. , te Mario Koren u kateg. do 60kg osvojio je 3.mj.
U Garešnici natjecatelje je vodio Matija Godinić.
 
PH u kick-boxingu,disciplina low kicku
Varaždin je bio domaćin PH u kick-boxingu.
Nastupajući za druge klubove Kneginšćani su ostvarili sljedeće rezultate.
Prve su nastupile seniorke pa tako je Valentina Balažinec ˇˇŠkorpion ZGˇˇ u kateg. do 52kg osvojila 1.mj. , Marina Horvat ˇˇPit bull Splitˇˇ u kateg. do 60kg također je osvojila 1.mj , te Štefica Bubnjarić ˇˇŠkorpion Zgˇˇˇu kateg. do 65kg osvojila je 2.mj.
Ujedno je Marina Horvat proglašena za najbolju seniorku prvenstva.
Kod seniora u kat. do 57kg 1.mj osvojio je Nemanja Kajgunić ˇˇLeon-Gym Zgˇˇˇdok je njegov klubski kolega Filip Šinko ˇˇLeon-Gym Zgˇˇ osvojio 2.mj. , u kateg. do 75 kg Antun Viličić ˇˇLeon-Gym Zgˇˇ osvojio je 3.mj.
Svi ovi rezultati su plod stručnog rada u klubu , te se nadaju i u budućnosti dobrim rezultatima.

Izvor:
Foto:

Ostali sportovi

U Trnovcu Bartolovečkom osnovan Stolnoteniski klub Visia

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U subotu 7. travnja održana je skupština udruge Sportskog društva Žabnik, na kojoj je došlo do preimenovanja udruge u STK Visia Trnovec Bartolovečki.  Uz dosadašnje djelatnosti, klub će se baviti razvojem i djelovanjem masovnog i sportskog – rekreativnog stolnog tenisa i surađivati sa školama, sličnim klubovima i društvima.  Izabrana je nova predsjednica Goranka Vincek i novo rukovodstvo.

Iz novog kluba zahvaljuju se na podršci svim članovima udruge, a osobito načelniku općine Trnovec Bartolovečki, Zvonku Šamecu.

Nastavite čitati

Ostali sportovi

STK Starr u finalu HEP Superlige!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

STK Starr je i u drugom polufinalnom susretu s STK Pula slavio, ovaj puta rezultatom 4:1.

Najprije je Zeng Jia bio uvjerljiv protiv Tomislava Marakovića 3:0 (11:9, 11:3, 12:10), zatim je Nikola Horvat izgubio od Marina Runjića, iako je vodio 2:1 na kraju je bilo 2:3 (11:7, 7:11, 13:11, 10:12, 10:12). zatim Ronald Ređep dobiva Frane Runjića 3:1 (11:8, 7:11, 11:6, 11:8). U igri parova ponovo bolji varaždinski par Ređep/Zeng od F. Runjić/M. Runjić 3:0 (11:5, 11:6, 11:5) i “točku na i” stavlja Zeng Jia pobijedivši Marina Runjića 3:1 (9:11, 11:6, 11:5, 11:8).

Slijedi repriza prošlogodišnjeg finala s ekipom STK Libertas Marinkolor. Prošle godine su Dubrovčani slavili u tri susreta, a ove godine Varaždinci žele i mogu uzvratiti. U finalu STK Starr nastupit će u punom sastavu, ekipi će se pridružiti i Tan Ruiwu, Kinez s hrvatskom putovnicom koji se sprema u Kini za finalnu seriju. Ovo je je za STK Starr vrhunac i cilj sezone koji su si postavili još jesenas. Osvajanje naslova prvaka Hrvatske za STK Satrr bi značio veliki korak naprijed i najvjerojatnije ulazak u prvih 16 klubova Europe te nastup u Ligi prvaka. Kako je veliki ulog u igri, u klubu ozbiljno prilaze završnim pripremama kako ih ništa ne bi iznenadilo u pohodu na titulu najboljih. Nakon što je ženski sastav ušao u Superligu, sljedeće sezone STK Starr bit će vodeći vrhunski stolnoteniski klub u Hrvatskoj. Takav golemi uspjeh zasigurno će prepoznati i lokalna uprava te sponzori i partneri koji podupiru vrhunske rezultate kako u radu s najmlađima tako i u seniorskom sastavu.
Prvi finalni susret igra se u Varaždinu 17. travnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje