Povežite se s nama

Sport

Odlični rezultati prije Prvenstva Hrvatske

Objavljeno:

- dana

RITMIČKA GIMNASTIKA

Vindijine ritmičarke imale su zadnju probu pred predstojeće Prvenstvo Hrvatskei to u Udinama gdje je održano 2. izdanje Mini Iinternational Tourbament Clubs ASU Udine na kojem je sudjelovalo ukupno 131 ritmičarka iz šest zemalja i velikog broja klubova.

Vindiju su na natjecanju predstavljale Lara Domislović i Elena Koščak u kategoriji 2005. godišta i mlađe gdje su ostvarile slijedeće rezultate: Domislović je bila 1. s obručem, 8. u vježbi bez rekvizita i 6. u višeboju dok je Elena Koščak nastupila samo u vježbi bez rekvizita i zauzela 15. mjesto. U kategoriji 2003. i 2004. godišta nastupile su Ema Kovačić vježbajući s loptom i najtežim rekvizitom, trakom i na oba rekvizita je osvojila 1. mjesto te 13. mjesto u višeboju i Tamara Artić koja je nastupila u vježbi bez rekvizita i s čunjevima te je s oba rekvizita kao i u višeboju bila najbolja, 1. oduševivši pritom mnogobrojnu publiku svojom novom vježbom bez rekvizita i vrlo dobrim izvođenjem. U kategoriji juniorki nastupala je Rea Strnad koja je u vježbi s trakom osvojila 3. mjesto, s čunjevima 4. mjesto te u višeboju 7. mjesto u najmnogobrojnijoj kategoriji u kojoj je nastupilo čak 25 ritmičarki.
Vindijinim ritmičarkama predstoji nastup na 23. pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u ritmičkoj gimnastici – A program gdje će nastupiti sve naše najbolje natjecateljke: seniorke Elena Milenković i Mirjana Sekovanić, juniorke Rea Strnad i Mia Vidaković, kadetkinje Ema Kovačić, Tena Mlinarić i Kaja Bobek te mlađe kadetkinje Tamara Artić i Lara Domislović. Prvenstvo će se održati u zagrebačkoj Kutiji Šibica, u subotu, 18.10.2014. s početkom u 10:00 sati pa sve do 19:00 sati pa pozivamo sve zainteresirane da dođu pogledati i podržati nastup naših ritmičarki.
 

Izvor:
Foto:

Sport

FOTO Više od 500 trkača u Varaždinu na Zimskom polumaratonu i druge dvije utrke

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

DHMZ je jutros u 8 sati u Varaždinu izmjerio 0.5 stupnjeva, ali to nije zaustavilo trkače 6. Hervis Zimskog polumaratona.

Trče se još dvije utrke; Mrzli cener (10 km) i nova utrka Ledena petica (5 km).

Organizator je Trkački klub Marathon95, a Zimski polumaraton počeo je u 11 sati. Start i cilj su kod Arene Varaždin.

Za sve tri utrke prijavilo se više od 500 trkača.

Nastavite čitati

Sport

Golman Božidar Radošević na izlaznim je vratima NK Varaždina, kao problem istaknuo ponašanje trenera

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Bivši golman Hajduka Božidar Radošević je na izlaznim vratima Varaždina.

Iako je sjajno branio zadnje dvije utakmice, trener Mario Kovačević vratio ga je na klupu, piše 24sata.hr.

Bio je razočaran i uvidio jasan znak da se na njega ne računa u klubu pa je od sportskog direktora Nikole Šafarića tražio da ga pusti. Razgovarao je s čelnicima kluba i dogovorili su se da mi neće praviti probleme.

– Nije problem biti rezerva, uostalom šest mjeseci sam bio na klupi dok je branio Zelenika i to mi ne predstavlja problem. Stvar je u tome što ne želim i ne mogu prijeći preko ovakvog ponašanja trenera. Jednostavno, na takav način s njim ne mogu surađivati. To sam i rekao čelnicima kluba i oni su prihvatili moje objašnjenje. Na svu sreću, dovoljno sam u karijeri zaradio da ovakve stvari ne moram trpjeti, da se mogu držati svojih životnih principa. Želim da se prema meni ljudi ponašaju korektno, a ako to nije slučaj onda ću potražiti drugu sredinu – pojasnio je Radošević.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje