Povežite se s nama

Sport

Održan tradicionalni 6. VzPong

Objavljeno:

- dana

STOLNI TENIS

U Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin održan je tradicionalni 6. VzPong natjecanje u stolnom tenisu namijenjenom i registriranim i neregistriranim igračima, u organizaciji STK Starr.

 

Sudjelovalo je oko stotinu igrača u svim uzrasnim kategorijama. Svi sudionici imali su besplatan ručak u bistru Time out, u sklopu dvorane.  Ovo je još jedna aktivnost iz programa STK Starr na popularizaciji sporta i stolnog tenisa.

Rezultati: seniori, registrirani 1. Frane Runjić, 2. Matija Hrelec, 3. Marko Vidaček, 3. Nikola Horvat; seniori, neregistrirani 1. Stanislav Lošić, 2. Tomo Zovko, 3. Filip Čabrajec, 3. Samir Hodžić; seniorke, neregistrirane 1. Martina Milošević, 2. Martina Jukić, 3. Bruna Borovec, 4. Ana Krupski; vetrani 1. Božidar Križanec, 2. Stjepan Šalamon, 3. Vinko Grgić, 3. Vladimir Šestak; veteranke 1.Vesna Wrana, 2. Gordana Antončić, 3. Đurđa Zver; klinci i klinceze 1. Simon Dvorski, 2. Stella Šaš, 3. Antonio Modrić, 3. Kruno Modrić; kadeti 1. Jakov Beljan, 2. Tomo Petrinjak, 3. Ivan Puklavec, 4. Matija Pongračić; vetrani, mlađi 1. Dražer Pečarić, 2. Božidar Križanec, 3. Dražen Borovec, 3. Radovan Kavur;  mlađi kadeti 1. Fran Wagner, 2. Simon Vincek, 3. Viktor Kukolja, 3. Simon Dvorski; mlađe kadetkinje 1. Bruna Borovec, 2. Ana Krupski, 3. Stella Šaš, 3. Valentina Piršlin;

Nakon stolnoteniskog turnira održan je i turnir u ping pongu, na kojem su besplatno mogli sudjelovati svi prijavljeni natjecatelji.

Rezultati ping pong turnira: seniori 1. Dražen Borovec, 2. Marko Gredelj, 3. Dražen Bubek, 3. Boris Andročec; seniorke 1. Martina Milošević, 2. Bruna Borovec, 3. Vesna Wrana, 4. Gordana Antončić.

Sve akcije i natjecanja STK Starr, pa tako i 6. VzPong prati Life Class Terme Sveti Martin, kao i drugi sponzori i donatori od kojih treba izdvojiti Grad Varaždin i Varaždinsku županiju.

Svi sudionici natjecanja dobili su popust u Termama Sveti Martin. Uskoro kreću i prijave za VzPong amatersku stolnotenisku ligu, koja će se ove godine zbog povećanog interesa najvjerojatnije igrati u dvije lige. 

Izvor:
Foto:

Sport

Rukometašice Koke ispale u četvrtfinalu Hrvatskog kupa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Rukometašice Koke u srijedu, 27. ožujka u varaždinskoj Areni u četvrtfinalu Hrvatskog kupa ugostile su Dugo Selo ’55, a slavile su gošće s 29:24.

Bolje su u susret ušle gošće u 10. minuti vodile su 5:3, no do 15. minute Kokice su napravile seriju 4:0 i povele 7:5. U 23. minuti Varaždinke su posustale i do odlaska na odmor nisu postigle ni pogotka. Gošće su serijom 5:0 okrenule i na odmor otišle se prednošću od 13:10.

U drugom dijelu rukometašice Vladimira Canjuge uspjele su stići samo na minus jedan, ali snage za preokret nisu imale. Rukometašice iz Dugog Sela slavile su na kraju s plus pet.

Kod Varaždinki najraspoloženija je bila Lucija Jandrašić s 12 golova.

Nastavite čitati

Sport

Odbojkaši Cratis Varaždina završili sezonu u Superligi

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Odbojkaši Cratis Varaždina završili su sa sezonom. U drugom utakmici četvrtfinala razigravanja za prvaka Superlige poraženi su od osječke Murse 3:0.

Varaždinci su bili bolji u prvom dijelu prvog seta, vodili 14:12, no domaćin s 5 poena u nizu okreće rezultat u svoju korist. Varaždinci su priprijetili i u finišu prvog seta, ali nakon 24:24 dva posljednja poena osvajaju domaćini. I u drugom setu Varaždinci vode, do 13:11, onda Mursa radi seriju 4:0 i preuzima vodstvo. Kod 21:19 tri poena u nizu rade domaći i osvajaju set s 25:20, baš kao i treći, u kojem su gosti tek tri puta imali pozitivan rezultat.

Međimurski Centrometal uspio je izboriti polufinale pobjedom protiv Marsonije 3:1 u setovima.

Međimurce u polufinalu čeka susret protiv zagrebačke Mladosti, dok će Mursa na noge Riboli Kaštela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje