Povežite se s nama

Sport

Održano 1. kolo županijske karate lige u borbama i katama 

Objavljeno:

- dana

KARATE

U nedjelju 6. studenog u sportskoj dvorani OŠ Klenovnik  održano je 1. kolo županijske karate lige u borbama i katama. 

Nastupilo je ukupno 98 natjecatelja iz sedam klubova. Natjecatelji KK Ivanec ostvarili su sljedeće rezultate: Mateo Foder osvojio je zlatnu medalju u kategoriji cicibana (6,7 god,) te brončanu medalju u kategoriji mlađih učenika, Ema Šešet osvojla je srebrnu medalju u kategoriji učenica, dok su brončane medalje osvojili Marko Petak  i Dino Putar Veber u kategoriji učenika. U borbama  zlatne medalje osvojili su u svojim kategorijama Marko Petak, Ela Colarić, Pavlo Kovaček, Ema Šešet, Melani Magdić i Iva Pofuk. Srebrne medalje osvojili su David Slavinec, Erik Đula, Karla Bahun, Dorian Šincek i Lana Pavlaković. Brončane medalje osvojili su Mateo Foder,Viktor Kovaček, Pavlo Kovaček, Noa Šešet i Lana Pavlaković.

Izvor:
Foto:

Sport

Nikola Jelić drugi je put u karijeri proglašen najboljim sucem futsala na svijetu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nikola Jelić drugi je put u karijeri proglašen najboljim sucem futsala na svijetu, objavio je HNS.

Jelić je u izboru prestižnog portala Futsalplanet zaslužio laskavu titulu za 2020. godinu, premoćno osvojivši najviše glasova među kontrolorima suđenja, trenerima, igračima, novinarima i drugim sportskim djelatnicima s međunarodnom reputacijom u futsalu.

Jelić, koji je osvojio 658 glasova, ispred Ruskinje Irine Velikanove (479) i Švicarca Daniela Matkovića (357), najboljim futsalskim sucem na svijetu proglašen je i 2018. godine, a godinu dana poslije u istom je izboru osvojio drugo mjesto. Nikola Jelić već je već nekoliko godina u samom vrhu svjetskog suđenja, što mu osigurava sudjelovanje na najvećim europskim i svjetskim natjecanjima u futsalu.

Nikola Jelić: “Trud i rad uvijek se isplate, a najveća podrška je obitelj”

Futsalplanet Awards 2020 dodjeljuje se za najbolje igrače i golmane u muškoj i ženskoj konkurenciji, najbolje klubove i reprezentacije, trenere, najbolje mlade igrače te suce.

Nastavite čitati

Sport

Novi rekord varaždinske atletičarke Klare Košćak na mitingu u Osijeku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Osijeku je u subotu, 23. siječnja, održan atletski miting na kojem su nastupile tri varaždinske atletičarke, koje su donijele tri pobjede i jedan državni rekord za Atletski klub Sloboda Varaždin.

Najuspješnija je bila Klara Košćak, koja je na 60 m s preponama pobijedila i oborila svoj državni rekord za 8 stotinki, koji sad iznosi 8,33. Klara je pobijedila i na 60 m s novim osobnim rekordom 7,70 te ju je jedna stotinka dijelila od državnog rekorda.

Košćak je nastupila u skoku u dalj i pobijedila sa skokom 5,37, što je njezin novi osobni rekord. Na 60 m je nastupila Viktorija Vujović, koja se plasirala na 5. mjesto rezultatom 7,97.

Nastavite čitati