Martina Haber oduvijek je težila tomu da radi ono što voli, a ljudsko tijelo kao i ljudski um, odnosno općenito čovjek kao biće, oduvijek su bili njezina strast.

Tijekom godina svog osobnog razvoja spoznala je kako je ljudima potrebno mjesto gdje se mogu fizički opustiti, gdje ih se može saslušati i pomoći im da ispune svoj potencijal.

– Radeći niz godina na odjelu zapošljavanja i edukacije u sklopu ljudskih resursa jedne kompanije, moj primarni posao bio je razvoj zaposlenika. Posao je uključivao razvojne treninge na temu komunikacijskih vještina, timskog rada, odnosa s korisnikom, motivacije, rukovođenja, nošenja sa stresom i slično, te razne edukacije tehničke prirode. Zaključak tijekom godina rada sa zaposlenicima i velikim brojem kontakata bio je taj da mnogo ljudi doživljava nezadovoljstvo na poslu, što sam i sama iskusila, te da im je potrebno mjesto gdje bi se mogli opustiti, izbaciti svoje probleme, pričati o izazovima i potražiti pomoć u realizaciji svojih ciljeva – ispričala je Martina Haber, dodavši da ju je to potaknulo da spoji svoje znanje o osobnom rastu sa znanjem o masaži, te je sada vlasnica novootvorenog salona za masažu „Olan Rei“.

„Olan Rei“ upravo je takvo mjesto gdje se ponuda usluga temelji na saznanjima o povezanosti tijela i uma sa ciljem učinkovitog nošenja sa svakodnevnim stresom, unaprjeđenju komunikacije i međuljudskih odnosa te općenito osnaživanje i razvoj pojedinca s naglaskom na postizanje visoke razine zdravlja i kvalitete života.

Masaža

Kad spomenemo masažu, prva asocijacija je relaksacija, no njezin značaj za naš organizam je daleko veći, zbog čega bi ona trebala imati značajno mjesto u svakodnevnom životu svakog pojedinca. Masaža se prakticira stoljećima i već je od davnina poznato njeno blagotvorno djelovanje na tijelo i um, pa možemo reći da je masaža umjetnost dodira kojim utječemo na cjelokupno zdravlje organizma.

Masažom postižemo opuštanje od svakodnevnog stresa, ona opušta napete mišiće, pospješuje protok krvi u tijelu, oslobađa od fizičke i psihičke napetosti, kroničnog stresa, umora, ublažava glavobolju, jača imunitet…

– „Olan Rei“ je mjesto gdje se putem individualnog pristupa maksimalno posvećujemo svakom klijentu te Vam omogućujemo potpuni osjećaj privatnosti i poštivanje Vašeg vremena, osiguravajući individualni termin, bez čekanja i prisutnosti drugih osoba. Naš fokus je kvaliteta usluge, odnosno vrhunska masaža. Radno vrijeme je prema dogovoru te se termin dogovara prema Vašim mogućnostima, pa čak i nedjeljom. Dostupan je i tuš, tako da se svatko, tko to želi, može istuširati prije ili poslije masaže – tvrdi Martina Haber, uz napomenu da su u ponudi masaža cijeloga tijela, parcijalna, relax masaža, masaža lica i Olan Rei special, a uskoro će dostupna biti i tajlandska masaža.

Osobni razvoj: radionice i treninzi

Tematske radionice i treninzi usmjereni su na osobni razvoj pojedinca. Svojim dolaskom polaznici će brusiti vještine i znanja iz područja komunikacije i međuljudskih odnosa, rješavanja konflikata, ostvarivanja ciljeva i slično, a njihovom primjenom podići će svoje samopouzdanje, postati svjesniji sebe i svoje okoline te podići razinu kvalitete privatnog i poslovnog života, govori vlasnica.

– U planu je prvo trening komunikacijskih vještina, jer da bi se pokrenuli na osobnom razvoju, baza je komunikacija. Kada čovjek poradi na svojoj komunikaciji, onda su bolji i međuljudski odnosi i sve drugo. Treninzi su grupni i traju po dva dana po osam sati. Radionice će također biti grupne, tematske i trajat će oko tri sata, a na njima ćemo se fokusirati na jedan mikrosegment osobnog razvoja, kao npr. asertivnost ili rješavanje konflikata iz područja komunikacije i slično – ističe Martina, dodajući da su takvi treninzi i radionice najefektivniji u grupama.

Coaching, savjetovanje

Opća kvaliteta života rezultat je svake pojedine cjeline života, a uvjetovana je njihovom međusobnom harmonijom. Coaching je, navodi Haber, komunikacijski alat kojim se otključava potencijal osobe s kojom se radi te joj se na taj način pomaže da kod postavljenih ciljeva postigne željene rezultate. Najbolje je rješenje za sve osobe koje žive kako moraju, a ne kako žele i spremne su na promjenu.

– Mi se kod prvog susreta bavimo prošlošću osobe, odnosno pričamo o njezinim životnim iskustvima, problemima i izazovima, nakog čega se okrećemo budućnosti i jasnom postavljanju ciljeva koji se žele ostvariti. Satovi coachinga su individualni, tu je riječ o potpunoj posvećenosti jednoj osobi – rekla je vlasnica prvog salona takve vrste u Varaždinu.

Možete ga pronaći na adresi Aleja kralja Zvonimira 11 u Varaždinu, a vlasnicu možete kontaktirati na broj mobitela 098/938-4888 ili putem Facebook stranice naziva „Olan Rei“.

Kako do nas?

Salon se nalazi na adresi Aleja kralja Zvonimira 11 u Varaždinu, a svoj termin možete dogovoriti pozivom na broj mobitela 098/938-4888 ili putem Facebook stranice naziva „Olan Rei“.

Komentari

Komentara