POU

Općina Sračinec dala je poziv za isplatu potpore obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima sa svog područja.

Prijave za isplatu potpore OPG-a i PG-a primaju se u prostorijama Općine Sračinec od 13. do 15. ožujka 2019. godine (od srijede do petka) u vremenu od 8 do 14 sati.

Pravo na isplatu potporu male vrijednosti imaju mještani Općine Sračinec nositelji OPG-a i PG-a prijavljenog u Općini Sračinec, a koji imaju podmirene sve obveze prema Općini.

Supernova

Zahtjev se podnosi uz ovjerenu kopiju zahtjeva za potpore za 2018. godinu ili za 2019. ukoliko je isti podnesen agenciji.

Ukoliko ste zahtjev za potporu podnijeli u studenom 2018. godine i nemate promjena, nije potrebno podnositi novi zahtjev.

Iznos potpore po hektaru je 150 kuna, a maksimalni iznos potpore iznosi 5.000 kuna po gospodarstvu.

Na temelju podataka iz dostavljenog dokumenta za svako prijavljeno poljoprivredno gospodarstvo Općina Sračinec realizirat će i u potpunosti financirati obavezne oznake za gospodarstvo.

Ujedno se primaju prijave zainteresiranih poljoprivrednika s područja Općine Sračinec za posjet 22. Proljetnom međunarodnom Bjelovarskom sajmu – sajamski prostor Gudovac.

Prijaviti se možete u prostorijama Općine ili na broj 098/910-5419. Polazak je 31. ožujka 2019. godine (nedjelja), a prijevoz i ulaznice u potpunosti financira Općina Sračinec.

Komentari

Komentara