Povežite se s nama

Zabava & Stil

Otvoren poziv za izlagače na ovogodišnjem Špancirfestu

Objavljeno:

- dana

Špancirfest 2014

Šesnaesto izdanje festivala dobrih emocija Špancirfesta ove će se godine održati od 22. do 31.kolovoza 2014., a ovih dana otvoren je natječaj za izlagače, na koji će se moći prijaviti do 23. lipnja.

Tijekom prošlogodišnjeg festivala na jedinstvenoj otvorenoj pozornici varaždinske povijesne jezgre prošpanciralo oko 170 tisuća posjetitelja. I to iz cijele Hrvatske, a u Turističkoj zajednici grada Varaždina su posebno ponosni na povećan broj gostiju iz inozemstva.

Sve to doprinijelo je činjenici da je New York Times uvrstio Varaždin među svjetske gradove koji se moraju posjetiti u 2014. godini, a Hrvatska turistička zajednica Špancirfest je svrstala među TOP 10 događanja u Hrvatskoj. I jedan od vodećih britanskih turističkih vodiča Rough Guides uvrstio je Špancirfest među najboljih 10 festivala u Hrvatskoj.

Svi posjetitelji su uživali u raznovrsnom kulturnom, glazbenom i zabavnom programu, ali i bogatoj izlagačkoj ponudi, koja je sastavni dio svakog Špancira. Tako su posjetitelji  na štandovima, kućicama i ostalim izlagačko-prodajnim prostorima mogli vidjeti mnoštvo zanimljivosti i uistinu se opustiti.

Turistička zajednica grada Varaždina objavila je poziv za sve zainteresirane izlagače, koji će biti otvoren do 23.lipnja 2014. Broj izlagačkih mjesta na festivalu je ograničen, a interes puno veći od broja raspoloživih prostora, pa se pozivaju svi zainteresirani da u roku predaju svoje prijave.

Ukoliko ste zainteresirani za izlaganje, poziv, prijavnicu i cjenik možete preuzeti na web stranici Turističke zajednice grada Varaždina www.tourism-varazdin.hr i na web stranici Špancirfesta www.spancirfest.com, odnosno svakim danom od 8 do 18 sati, u uredu Turističke zajednice grada Varaždina, u ulici Ivana Padovca 3.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Općina Vinica dijeli litru i vodu kojom ćete počastiti ekipu na koncertu Cura iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane, a sprema se pravi zabavni spektakl.

U petak, 26. travnja u šatoru u Gornjem Ladanju nastupa Jole, a u subotu, 27. travnja sve će zabavljati Cure iz Centra.

Ženski tamburaški sastav Cure iz Centra, poznate i kao C.I.C.E., u 15 godina postojanja iza sebe nosi brojne uspjehe i sudjelovanja na raznim festivalima diljem Hrvatske. Zabava je zagarantirana.

Tim povodom Općina Vinica poklanja vam litru vina i litru mineralne vode. Dijelimo tri puta po jednu rundu, a vi u objavi na Facebooku morate označiti ekipu koju ćete počastiti rundom na koncertu.

Sretne dobitnike objavit ćemo u petak, 26. travnja.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Općina Vinica obilježava svoje Dane, a za feštu su zaduženi Jole i Cure iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane.

Pripremljeno je nešto za sve generacije.

Važno je napomenuti da se priprema i odlična zabava. U petak, 26. travnja, održava se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Vinica, a u večernjim satim u šatoru u dvorištu PŠ Gornje Ladanje nastupa Jole. Početak koncerta je 21 sat.

Dan kasnije, u subotu, na istoj lokaciji zabavljat će Cure iz centra.

Ulaz na koncerte je besplatan.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje