Povežite se s nama

Sport

Otvorene su prijave za Varaždinski polumaraton koji je na rasporedu 20. rujna

Objavljeno:

- dana

Počele su prijave za 26. Joma Varaždinski polumaraton.

Organizator je Trkački klub Marathon95 Varaždin, a polumaraton sa startom i ciljom na Kapucinskom trgu u Varaždinu trči se u nedjelju, 20. rujna.

– Godina 2020. je izazovna za sve nas, ali poduzimamo sve kako bi za vas priredili još jedan praznik trčanja u Varaždinu. Svjesni smo situacije u kojoj mnogi organizatori otkazuju utrke ili mijenjaju termine. Mi ostajemo pri originalnom terminu, a to je nedjelja 20.09. u 10:30 sati kada startamo polumaraton i utrku građana na 5 km. Trči se ponovno na novoj trasi koja velikim dijelom prolazi kroz najuži centar baroknog grada! – objavili su organizatori.

Od 9:30 trče se dječje utrke, u 10:30 na redu je polumaraton i utrka građana, a u isto vrijeme održat će se trka za vatrogasce.

Više informacija na www.varazdinski-polumaraton.com

Online prijave su otvorene.

Sport

Petero Slobodaša do vrlo dobrih rezultata na tromeču u Beogradu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Petero članova varaždinske Slobode u sastavu hrvatske atletske reprezentacije u srijedu, 25. siječnja, nastupilo je na tromeču u Beogradu s domaćinom Srbijom i reprezentacijom Slovenije.

U tromeču najbolja je bila srpska reprezentacija osvojivši ukupno 180 bodova, na 2. mjesto plasirala se hrvatska reprezentacija s 163 boda, a treća je završila Slovenija s bodom manje.

Odlična je ponovno bila Jana Koščak koja se natjecala u skoku u vis. Preskočila je 1,88 m i zauzela 2. mjesto iza Angeline Topić koja je preskočila 1,94 m.

Treće mjesto osvojio je Roko Farkaš na 60 m, Janko Kišak u istoj disciplini bio je šesti, dok je Klara Koščak na 60 m s preponama osvojila 5. mjesto.

Klara je nastupila i u štafeti 4 x 400 metara te je s Ramić, Draljačić i Kapac stigla do 2. mjesta.

Martin Mlinarič bio je četvrti u skoku u vis s preskočenih 1.95 m.

Nastavite čitati

Sport

Koka na Rudar, GRK Varaždin 1930 kod Trogira u osmini finala Hrvatskog kupa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Pixino

U Trofejnoj dvorani Hrvatskog rukometnog saveza obavljen je ždrijeb osmine finala Kupa Hrvatske za rukometašice i rukometaše, a protivnike su saznali Koka i GRK Varaždin 1930.

Ždrijebom su rukovodili Ante Ančić, povjerenik za natjecanje Hrvatskog rukometnog saveza i Bojan Filipović, voditelj natjecanja HRS-a-. U ovoj fazi natjecanja igra se jedan susret. 

U osmina finala kod rukometaša koje se igra u srijedu, 15. veljače, GRK Varaždin 1930 odlazi u goste Trogiru. U osminu finala plasirao se i Čakovec koji će ugostiti Bjelovara.

Susret osmine finala kod rukometašica na rasporedu je 22. veljače. Varaždinska Koka gostuje kod Rudara, dok čakovečki Zrinski ugošćuje Lokomotivu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje