FOTOZS

U varaždinskoj sportskoj dvorani Graberje u nedjelju, 26. svibnja s početkom u 17 sati održat će se godišnja plesna produkcija pod nazivom „Zemlja sreće i prijatelji“.

Plesna produkcija u potpunosti je u organizaciji dječjeg centra za poduku, rekreaciju, igru i zabavu Zemlje sreće, a kao gosti (prijatelji) nastupit će Plesni klub Ivančica, Fitness plesni studio M-fit, Plesni klub D&D, Plesni klub Plan B, Plesna skupina Crazy Hill Ludbreg, Plesno manekenski studio Lena i Plesni studio Jump.

Publici će se predstaviti 180 plesača uzrasta od 4 do 14 godina, te gledatelje očekuje mnoštvo različitih plesnih točaka, puno dobre zabave i nezaobilazna odlična atmosfera u cijeloj dvorani.

Cilj plesne produkcije je djeci još više približiti ples te time razvijati njegove mogućnosti da se slobodno i kreativno izražavaju kroz pokrete, razviti kreativnost, sportski i timski duh te poticati cjelokupni razvoj svakog djeteta.

Mladi plesači zasigurno će svim gledateljima uljepšati nedjeljno popodne kroz veliku zabavu koja ih očekuje, a i ulaznina se ne naplaćuje.

Plesna ritmika „Zemlja sreće” okuplja djecu u uzrastu od tri do dvanaest godina iz Varaždina i okolice te održava plesne treninge, predstave, nastupe i produkcije unatrag četiri godine.

Plesni treninzi sadrže elemente baleta, jazz dance-a, suvremenog plesa, ritmike i gimnastike, čineći time cjelinu koja potiče psihofizički razvoj djeteta.

Komentari

Komentara