U nedjelju, 23. kolovoza, na području Općine Trnovec Bartolovečki, udruga Paintball klub “Zagorje” iz Varaždina organizira prvi amaterski paintball turnir.

Sam turnir počinje u 11 sati na poligonu udruge u Trnovcu, Dravska ulica bb, na prostoru bivše udruge Bagrem Park (ako dolazite iz pravca grada u Trnovec, prije caffe bara Dijana se skrene lijevo i do kraja ulice se vozi, do šume).

Ovo je prvi takav turnir na području Općine Trnovec Bartolovečki, a organizatori smatraju da i na području Varaždinske županije.

Udruga paintball klub “Zagorje” djeluje na području Varaždinske županije od 2006. godine, što ju čini jednom od najdugovječnijih aktivnih paintball udruga u Hrvatskoj. Trenutno broji 30-ak članova, dok se sam rad udruge zasniva na poticanju i promoviranju paintballa, zalažu se za nultu toleranciju prema nasilju u sportu i svakoj vrsti ovisnosti, podupiru natjecateljski duh, te postizanje sportske forme, organiziraju kulturne, sportske, zabavne i edukativne programe, sadržaje i druženja za članove, te izlete i izložbe za članstvo sukladno posebnim propisima, organiziraju druženja i boravak u prirodi u cilju zaštite zdravlja (šetnje, kampiranje, vožnja biciklima, quadovima i sl.), provode poduke, obuke i pripreme za razvijanje paintballa, sudjeluju u organizaciji sustava natjecanja na teritorijalnoj razini na području za koje smo osnovani, te sudjeluju u takvom natjecanju, također sudjeluju u natjecanjima koje organiziraju druge udruge ili pravne osobe a vezane su isključivo za ciljeve udruge.

Više informacija nađite OVDJE.

Komentari

Komentara