Povežite se s nama

Događanja

Pan traži najglasnije navijače iz Varaždina, Koprivnice i Bjelovara!

Objavljeno:

- dana

OSIGURAJTE MJESTO NA PAN ARENA ICE FEVER

Pripreme se „zahuktavaju“ za drugi dio Pan Arena Ice Fevera. Pan ove sezone traži najglasnije navijače iz Koprivnice, Varaždina i Bjelovara koje vodi organiziranim prijevozom uz osigurano pivo i karte za utakmicu Medveščaka protiv Lokomotiv Yaroslava u subotu, 25. siječnja.

Sve što trebate napraviti jest pratiti Panovu Facebook stranicu, te se do 24. siječnja javiti u program vašeg lokalnog radija (BBR svaki dan od 11.30 do 12.30 sati, Radio Koprivnica svaki dan od 11.10. do 15.10 sati, Radio Varaždin svaki dan od 11.00 do 12.00 i 14.00 do 15.00 sati) i glasno navijati – oni najglasniji dobivaju po dvije karte za utakmicu i pridružuju se velikoj ekipi navijača, koja će uz Pan osvježenje i hostese, u subotu krenuti put Arene Zagreb.

Nema vožnje i traženja parkinga, karte za utakmicu vas čekaju, a   Pan jamči pravo navijačko iskustvo.

Na utakmici u subotu, navijači Medveščaka obaraju još jedan zanimljiv rekord – i to u najglasnijem navijanju u dvorani.

Bit će to odlična prilika za sve srčane navijače Medvjeda da pokažu što znaju i doprinesu obaranju još jednog u nizu rekorda ove sezone.

Izvor:
Foto:

Događanja

Zlatne Gorice: Loza je “potkupljena” darovima i pjesmom, fino se jelo i pilo i nova godina u vinogradu počinje

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Zlatne Gorice na Varaždin Bregu bile su danas nezaobilazan domaćin za sve koji vole Vincekovo.

Udruga vinogradara i voćara „Varaždinbreg“, u suradnji sa Turističkom zajednicom Općine Gornji Kneginec, organizirala je ovo tradicionalno obilježavanje „Svetog Vinka“, zaštitnika vinogradara i vinograda.

Ceremonija obilježavanja početka još jedne marljive godine rada u vinogradu popraćena je glazbom tamburaša, finom hranom i jasno, najukusnijim kaljicama.

Da bi se umilili trsovima za najbolje grožđe, gosti su svi zajedno, praćeni tamburašima, otpjevali pučku „Trsek moj zbudi se”. Na trsje su povješani darovi, svećenik je blagoslovio lozu i nova vinogradarska godina službeno je započela.

Nastavite čitati

Događanja

Topličanci uživaju u svojoj Božićnoj priči, a mališani s nestrpljenjem čekaju sutrašnji dolazak Motomrazova

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

“Toplička Božićna priča” jutros se nastavila u najljepšoj mogućoj vizuri u ovo doba godine – snježni pokrivač prekrio je grad.

Prava je to atmosfera za brojna događanja Božićne priče.Tijekom trodnevne priredbe Toplićanci i njihovi gosti mogu razgledavati Mali sajam eko proizvoda i rukotvorinama kao stvorenima za originalne božićne poklone.
U predahu šetnje u kućici restorana “Bernarda” nudi se kuhano vino, bezalkoholni i onaj jači, alkoholni punč, Križevačko craft pivo, domaća pita, hrana s roštilja i vrući, šarf gulaš.
Sinoć su posjetitelje zabavljali Neven i Leo, a večeras je na redu iznova jedan duo, Mirta i Emerik.
Poslijepodne će klinci, ali i svi koji se tako osjećaju sjesti u toplo kino i pogledati predstavu “Patuljci pojma nemaju pa se Djedici hitro spremaju”.
Nedjelja je rezervirana za svima one najdraže na Topličkom Božićnom sajmu – u 15  sati stižu Motomrazovi, čija je uzajamna ljubav s djecom velika.
Kakvi bi to Motomrazovi bili bez darova, pa će iz svojih vreća na motorima slatkim poklonima darivati mališane.
Paljenjem treće adventske svijeće u 16 sati završava se službeni dio ovogodišnje “Topličke Božićne priče”.

 

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje