Za velik dio kućanstava, poslovnih i ugostiteljskih objekata i slično ovoga vikenda, od subote, 13. srpnja (7 sati) do nedjelje, 14. srpnja (15 sati) bit će prekinuta opskrba plinom, navode iz Termoplina.

Naime, iz te su tvrtke obavijestili sve potrošače prirodnog plina da će zbog radova Operatora transportnog sustava tvrtke Plinacro d.o.o. Zagreb, na prespajanju novoizgrađenog dijela transportnog plinskog sustava Republike Hrvatske biti prekinuta opskrba prirodnim plinom kompletnog distribucijskog sustava tvrtke Termoplin d.d. osim gradova Ludbreg i Novi Marof.

– S obzirom na to da Termoplin d.d. Varaždin ne može utjecati na navedene radove i prekid isporuke prirodnog plina, molimo sve potrošače za razumijevanje, te da svoju potrošnju i proizvodne kapacitete prilagode uvjetima unutar spomenutog vremenskog razdoblja – ističu iz Termoplina.

Ujedno mole građane da u navedeno vrijeme planiraju potpunu obustavu potrošnje prirodnog plina, a sve u cilju očuvanja opstojnosti i funkcionalnosti cijelog distribucijskog sustava.

– Isto tako, molimo korisnike da u navedeno vrijeme ne diraju mjerno regulacijska mjesta na svojim objektima, već da ih ostave u položaju u kakvom su bili u trenutku prekinute opskrbe plinom, a sve eventualno uočene nedostatke nakon ponovnog puštanja plina prijave u Termoplin d.d. na telefon 231- 444 – navode iz te tvrtke i dodaju da će redovna opskrba prirodnim plinom biti ponovno uspostavljena u najkraćem mogućem roku.

Komentari

Komentara