Povežite se s nama

Međimurje

Pet medalja za članove BK Međimurje

Objavljeno:

- dana

BADMINTIN

U dvorani SŠ Novska u Novskoj u organizaciji BK Novska održan je 2. Savezni turnir za poletarce U11 i juniore U19 Hrvatskog kupa 2017.

Na turniru je nastupilo 45 mladih igračica i igrača iz devet klubova Hrvatske, a među njima i ekipa poletaraca U11 i juniora U19 BK Međimurje pod vodstvom trenera Tomislava Grubića. U konkurenciji poletaraca U11 pobjedu je ostvario Filip Martinović (Novska). Vito Peti iz BK Međimurje osvojio je 3. mjesto i brončanu medalju, a Vito Blažić osvojio je 8. mjesto.

U konkurenciji poletarki U11 pobjedu je ostvarila Ana Pranić (ZM). Vanja Novak iz BK Međimurje osvojila je 4.mjesto, a Nela Novak 9. mjesto. U konkurenciji parova poletarci U11 par BK međimurje Vito Peti/Vito Blažić osvojio je 2.mjesto i srebrnu medalju izgubivši u finalu od para Filip Martinović/Lovro Matovina (Novska/KC) sa 2:0.
U konkrenciji parova poletarki U11 pobjedu je ostvario par Ana Pranić/Kora Špehar (ZM), a sestre Vanja i Nela Novak BK Međimurje osvojile u 3.mjesto i brončanu medalju.

Juniori

U konkurenciji juniora U19 pobjedu je ostvario Josip Meglić (ZM) pobjedivši u finalu Luku Grubića BK Međimurje s 2:0 dok je Lino Zadravec osvojio 7.mjesto.
U konkurenciji juniorki U19 pobjedu je ostvarila domaća igračica Inga Sadaić (ZM), a Karmela Vadlja BK Međimurje osvojila je 15.mjesto.

U konkurenciji mješovitih parova juniora U19 pobjedu je ostvario par Josip Meglić/Inga Sadaić (ZM). Luka Grubić BK međimurje s dubrovčankom Mijom Čerjan osvojio je 3.mjesto i brončanu medalju, a Lino Zadravec također sa dubrovčankom Barbarom Janičić osvojio je 6.mjesto.

Izvor:
Foto:

Foto i video

VIDEO Svjetlo na kraju tunela vidljivo u novoj skladbi Krune Kamenića “Dolazi dan”!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Škola za glazbenu produkciju i audioinženjerstvo “Media Creatus” predstavlja Krunoslava Kamenića s pjesmom “Dolazi dan”.

– Dragi prijatelji, evo i mene nakon nekog vremena s novom pjesmom koju prvenstveno posvećujem svim ljudima (odnosno čovjeku općenito) ma gdje bili! Pjesma govori o tome da je život čovjeka prožet raznim nedaćama, nevoljama i situacijama koje nam na prvu izgledaju nerješivima i bezizlaznima,
no čovjekov nepomirljivi karakter uvijek nađe pravi i ispravan odgovor i put, koji na kraju ima smisla!

Život je lijep ako ga čovjek sam takvim učini ili to možemo reći i ovako: “Poslije kiše dolazi sunce, na kraju tunela dolazi svjetlo, poslije svake noći dolazi dan!” – poručuje Kamenić, koji je autor glazbe i teksta te glavni vokal pjesme.

– Iskrena i velika zahvala mojim prijateljima Vjekoslavu Magdaleniću i Marku Lajtmanu te njihovoj medijskoj kući „Media Creatus”, njihovoj profesionalnosti i svemu, da bi ovaj uradak u ovakvom obliku mogao ugledati svjetlo dana – dodaje Kamenić, koji se nada da će vam se pjesma svidjeti i već nekako pronaći put do vaših srdaca.

Popratne vokale otpjevala je Jadranka Krištof. Bas je odsvirao Vjeran Vidović, gitaru Marko Lajtman, bubnjeve Karlo Kamenić, dok je za aranžman, synth i programiranje zaslužan Vjekoslav Magdalenić, koji je odradio i miks te masteriranje.

Za digitalnu distribuciju odgovoran je label Longplay digital.

Nastavite čitati

Međimurje

U Međimurju u protekla 24 sata 15 novih slučajeva zaraze koronavirusom, nema preminulih

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, u protekla 24 sata u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda PCR metodom testirano je 170 osoba, od čega je evidentirano 11 pozitivnih slučajeva na COVID-19 u Međimurskoj županiji, priopćio je 26. siječnja županijski Stožer civilne zaštite.

U protekla 24 sata oporavilo se 46 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 241.

Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 37.018 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

Testiranjima brzim antigenskim testovima, koji se obavljaju u drugim zdravstvenim ustanovama i privatnim laboratorijima, primljena je informacija o 2 pozitivna slučaja.

Epidemiološka služba ne raspolaže podacima o ukupno obavljenim testiranjima u drugim ustanovama. Epidemiolozi su na temelju kliničke slike (bez testiranja) dijagnosticirali COVID-19 kod dvije osobe.

Prema mjestu prebivališta u periodu od 18. do 24. siječnja 2021. godine, 34  je ukupno oboljelih na području grada Čakovca, 13 na području grada Mursko Središća, 13 na području grada Preloga, 1 na području općine Belica, 1 općine Dekanovec, 1 općine Domašinec, 4 općine Donja Dubrava, 8 općine Donji Kraljevec, 1 općine Donji Vidovec, 4 općine Kotoriba, 4 općine Mala Subotica, 20 općine Nedelišće, 25 općine Orehovica, 3 općine Podturen, 6 općine Pribislavec,  2 općine Selnica, 6 općine Strahoninec, 3 općine Sveta Marija, 6 općine Sveti Juraj na Bregu, 3 općine Sveti Martin na Muri, 3 općine Vratišinec i 5 općine Šenkovec.

Prema dnevnim informacijama Županijske bolnice Čakovec, ukupno je hospitalizirano 57 pacijenata pozitivnih na virus COVID 19. U protekla 24 sata hospitalizirana su 4 pacijenta, a otpušten je 1 pacijent. Na invazivnoj respiraciji se nalaze 2 COVID pozitivna pacijenta. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.

Nastavite čitati