Povežite se s nama

Crna kronika

Pijan u kafiću u Varaždinu vikao i galamio, odgurno policajku u zid i ugrizao je za ruku

Objavljeno:

- dana

Napao službenu osobu

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je nakon provedene istrage, podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv 35-godišnjaka zbog napada na službenu osobu.

Muškarca se tereti da je 1. lipnja 2016. ispred ugostiteljskog objekta u Varaždinu, u pijan galamom i vikom remetio javni red i mir te oglušio na upozorenje policijske službenice da se primiri, već joj je bacio plastičnu bocu u glavu.

Kad mu je policijska službenica naredila da prestane s narušavanjem javnog reda i mira, nasrnuo je na nju, uhvatio ju rukama za ramena i odgurnuo na zid ugostiteljskog objekta. Policijska službenica je uspjela oboriti okrivljenika na tlo, a on ju je tada ugrizao za desnu nadlakticu i ozlijedio ju.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Pijani 71-godišnjak ležao na cesti pa šakom u glavu udario hitnjaka koji mu je pokušao pomoći

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

šaka tučnjava razbojništvo

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 28. rujna, podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina 71 godinu zbog počinjenog kaznenog djela prisile prema zdravstvenom radniku iz Kaznenog zakona.

– Okrivljenog 71-godišnjaka tereti se da je 16. veljače 2022. u Čakovcu, kad je u alkoholiziranom stanju ležao na pločniku, pa je zatražena medicinska intervencija, prilikom njegovog premještanja na medicinska nosila snažno udario djelatnika hitne medicinske pomoći šakom u glavu i nanio mu tjelesnu ozljedu – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

Netko je u spremnik goriva automobila djelatnica centra za socijalnu skrb ubacio šljunak

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Jučer, 5. listopada, nešto poslije 9 sati na ulici u Paragu, prilikom službenog uredovanja djelatnica nadležnog centra za socijalnu skrb u nadziranoj obitelji, nepoznati počinitelj na službenom osobnom automobilu, čakovečkih registarskih oznaka, otvorio je zaključani poklopac spremnika goriva te skinuo čep spremnika.

Nakon toga kroz otvor ubacio je u spremnik sitni šljunak. Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje