Povežite se s nama

Crna kronika

Pijana u Varaždinu vozila bicikl pa pala i ozlijedila se

Objavljeno:

- dana

U petak, 10. ožujka, oko 23 sati u Ulica Ratimira Hercega u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Žena starosti 47 godinu upravljala je biciklom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.24 promila, javila je PU varaždinska. Izgubila je nadzor nad upravljačem bicikla, te pala na kolnik.

Od pada je zadobila ozljede, a medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njezine ozljede za sada nisu okvalificirane.

Crna kronika

Vozačica oduzela prednost drugom autu kod Ivanca, ozlijeđan je 42-godišnja putnica

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

policija

U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, 1. lipnja, oko 19.35 sati u mjestu Ivanečko Naselje, ozlijeđena je jedna osoba.

Žena starosti 37 godinu upravljala je osobnim automobilom. Dolaskom do raskrižja s cestom koja je s prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom na koju se uključuje, vozilom je ušla u raskrižje i oduzela prednost prolaska osobnom automobilu kojim je upravljao 33-godišnjak.

Tom prilikom došlo je do udara prednjeg desnog dijela osobnog automobila 33-godišnjaka u prednji lijevi dio osobnog automobila 37-godišnjakinje, javila je varaždinska policija. U prometnoj nesreći ozlijede je zadobila 42-godišnja putnica iz osobnog automobila 33-godišnjaka. Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njezine ozljede će se okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Ulici braće Radić autom se polukružno okretao pa na njega naletio motorist i završio u bolnici

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu, 31. svibnja, oko 17 sati u Ulici braće Radić u Varaždinu ozlijeđena je jedna osoba, javila je PU varaždinska.

Muškarac starosti 63 godina upravljao je teretnim automobilom iz smjera centra grada u smjeru Gojanca.

U jednom trenutku započeo je radnju vozilom polukružnog okretanja, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu.

U tom trenutka je iz suprotnog smjera naišao motocikl kojim je upravljao 43-godišnjak i udario u prednji desni bočni dio teretnog automobila.

U prometnoj nesreći vozač motocikla zadobio je ozljede.

Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozljede će se okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje