VIS_Promotex
VIS_Promotex
VIS_Promotex
VIS_Promotex

Izvijestili smo da je u utorak, 11. veljače, oko 18.30 u Čakovcu na raskrižju ulica Kralja Zvonimira i Dr. Ante Starčevića došlo do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 50-godišnji pješak.

>>FOTO Kamion pregazio postarijeg muškarca

Vozač (63) teretnog automobila s pridodanom prikolicom, varaždinskih registarskih oznaka, upravljao je kolnikom Ulice kralja Zvonimira te se tom prilikom nije sigurnom brzinom približavao pješačkom prijelazu, odnosno na takav način da može zaustaviti svoje vozilo u bilo kojem trenutku kako bi propustio pješake koji su već stupili na pješački prijelaz.

– U trenutku skretanja na kolnik ulice Dr. Ante Starčevića prednjim dijelom vozila udario je u tijelo 50-godišnjeg pješaka, koji je već započeo prelaziti kolnik obilježenim pješačkim prijelazom – ističe PU međimurska.

Pristigla liječnica tima hitne medicinske pomoći na mjestu događaja konstatirala je smrt pješaka.

Tijelo pješaka prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice u Čakovcu, gdje će se obaviti sudska obdukcija prema nalogu nadležnog državnog odvjetnika.

Za vrijeme obavljanja očevida od 19.15 do 21.18 dio kolnika ulice Dr. Ante Starčevića bio je zatvoren za sav promet te se odvijao okolnim ulicama.

Protiv 62-godišnjeg vozača teretnog automobila zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Nažalost, u ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradala treća žrtva u cestovnom prometu ove godine u Međimurskoj županiji.

Komentari

Komentara

loading...