Povežite se s nama

Moda i ljepota

Pletenice – rješenje za gustu kosu

Objavljeno:

- dana

Frizerski salon

Ako se spremate na godišnji odmor, sigurno razmišljate kako si priuštiti čisto opuštanje i ljenčarenje na plaži, bez puno obaveza.

Ono što mnogim ženama zadaje glavobolju je kosa. Sve nas muči ista stvar: ako močim kosu, moram je isprati od soli, moram je pravilno zaštititi, bez feniranja mi kosa izgleda grozno itd.

O sredstvima za zaštitu već smo pisali, tako da je ovaj članak za one koje imaju dugu, gustu, neukrotivu kosu, a tijekom godišnjeg odmora ne žele trošiti puno vremena na nju. Super način za uštedu vremena je da vam vaš frizer isplete pletenice koje su još uvijek totalni hit. Savršeno će se uklopiti u vašu morsku priču i olakšati vam brigu oko kose.
 
Osim što ćete imati super frizuru, sedam do deset dana bezbrižno se možete prepustiti morskim dubinama. Nakon kupanja, dobro isperite pletenice, ručnikom lagano osušite, pošpricajte sredstvom za zaštitu i to je to.
 
Odmor mora biti odmor bez puno uzaludno trošenog vremena, a ovo je super način kako biti lijepa i zadovoljna uz minimalan boravak u kupaonici!

Izvor:
Foto:

Moda i ljepota

Najtraženiji tretmani s epidermalnim faktorima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Najtraženiji anti-age tretmani s najbrže vidljivim rezultatima na svjetskom tržištu su definitvno tretmani s epidermalnim faktorima rasta, koji se smatraju vrhunskim postignućem znanosti u kozmetici pomlađivanja. EGF (epidermal grow factor) su živi aktivatori staničnog života.

Oni potiču rast novih epitelnih i epidermalnih stanica i na taj način pomlađuju i regeneriraju zrelu i oštećenu kožu te otklanjaju ožiljke. To se događa jer je pomoću njih moguće potaknuti stanice da se ponašaju kao u mladosti. EGF je set proteina koji sadrže čak 54 aminokiseline, što rezultira povećanom proizvodnjom kolagena i elastina.

Proteini preokreću proces starenja kože i obnavljaju zalihe kolagena u dermisu. Najvažnije svojstvo je u tome da su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, a djeluju na dermalnoj i epidermalnoj razini kože.

Nastavite čitati

Moda i ljepota

Prije zime nahranite svoju kožu, no prvo je temeljito očistite

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

NJEGA KOŽE

Jesen je pravo vrijeme da nahranite, hidratizirate i pripremite kožu za nadolazeće hladne zimske dane. Odaberite hidratantnu kremu ovisno o vašem tipu kože.

Hidratacija i hranjenje kože su vrlo važni, ali je prvo potrebno napraviti piling kože. Detaljan piling važan je zapravo u svakom godišnjem dobu jer priprema kožu za bolju apsorpciju proizvoda za njegu, savjetuju na portalu Žena.hr. Možete koristiti dvije vrste piling proizvoda – one sa sitnim tvrdim česticama i one aktivne kemijski. Piling uklanja slojeve mrtve kože i otkriva mlađu i blistavu kožu. No, nemojte ga raditi više od dva puta tjedno.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje