Povežite se s nama

Košarka

Pobjeda KK Petrijanec

Objavljeno:

- dana

15. MEMORIJALNI KOŠARKAŠKI TURNIR “MLADEN KASUN”

Na košarkaškom igralištu u Marčanu održan memorijalni košarkaški turnir “Mladen Kasun”  koji  već 15 godina organizira Košarkaški klub Vinica u znak sjećanja na svog osnivača,  trenera i igrača Mladena Kasuna  koji je život izgubio u Domovinskom ratu.

Prje početka turnira, načelnik Općine Vinica  Marijan Kostanjevac, Slavko Štrlek, pripadnik “Roda” i Mladenov suborac i    članovi Košarkaškog kluba  Vinica položili su u prisustvu Mladenove obitelji cvijeće i zapalili svijeće na Mladenovom grobu.  Turnir je u ime glavnog pokrovitelja otvorio načelnik Općine  Marijan Kostanjevac. Načelnik je u svom govoru zahvalio Mladenovoj obitelji te članovima Košarkaškog kluba Vinica  koji evo već 15 godina uspiješno organiziraju košarkaški turnir u znak sjećanja na svog osnivača. Načelnik je također iskazao zahvalnost svim ekipama na sudjelovanju kao i sponzorima  koji su pomogli  da se ovogodišnji turnir održi.    Na ovogodišnjem turniru sudjelovale su 3 ekipe: KK Petrijanec, KK Vinica i KK Lepoglava. U športskom  nadmetanju , neizvjesnom do samog kraja,   pobijedila je ekipa KK Petrijanec

Izvor:
Foto:

Košarka

KK Varteks i Košarkaška akademija MRAV organiziraju ogledni trening za košarkaše osnovne školske dobi u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Košarkaški klub Varteks Varaždin kao partner na projektima koje provodi Košarkaška akademija Mrav iz Zagreba, poziva sve dječake koji su zainteresirani da se bave košarkom, a rođeni su 2008., 2009., 2010., 2011., 2012. i 2013. godine da se priključe oglednom treningu KK Varteks i Košarkaške akademije Mrav.

Program treninga Košarkaške akademije Mrav (bivši KK Zagreb) polazili su naši sadašnji reprezentativci Krunoslav Simon, Dario Šarić, Mario Hezonja i mnogi drugi uspješni košarkaši.

Program Košarkaške akademije Mrav je inkluzivan, i usmjeren je na razvitak svih potrebnih vještina i osobina kako bi svaki polaznik postigao samo ispunjenje.

Ogledni trening održat će se u subotu, 10.09. u Sportskoj dvorani Graberje.

Prvi na rasporedu u 14:00 sati, ogledni je trening za dječake rođene 2008. i 2009. godine.

U 16:00 sati, ogledni trening je za dječake rođene 2010., 2011., 2012. i 2013. godine.

Sudjelovanje u treningu je besplatno za sve polaznike te je jedina obaveza polaznika da su u sportskoj opremi i da ponesu svoju košarkašku loptu. Trening provode educirani treneri košarkaške akademije Mrav s višegodišnjim iskustvom rada s mladim igračima, trening u 14:00 sati je pod vodstvom trenera Andreja Tesle, a trening u 16:00 sati je pod vodstvom trenera Krešimira Bilića. Vidimo se u subotu – poručuju iz KK Varteksa.

Nastavite čitati

Košarka

Besplatni ljetni košarkaški kamp KK Varteksa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Košarkaški klub Varteks Varaždin sezonu završava besplatnim kampom sporta za dječake od 1. do 4. razreda OŠ, od 27. lipnja do 1. srpnja. 

Ove godine KK Varteks formirao je tri selekcije mlađih dječaka do 9, 11 i 13 godina, dok je prva ekipa Varteksa završila sezonu na četvrtom mjestu u Trećoj hrvatskoj ligi.
Sljedeće sezone očekuju još bolje rezultate, prvenstveno u mlađim dobnim kategorijama i veći broj djece da se uključi u sport, odnosno košarku, što je primarni cilj kluba. 
S treninzima i pripremama nastavljaju tijekom ljeta, a sve zainteresirane pozivaju da im se priključe.

Prijave su moguće putem maila: [email protected] ili na Facebook stranici kluba KK Varteks Varaždin.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje