Povežite se s nama

Moda i ljepota

Podizanje i učvrščivanje grudi

Objavljeno:

- dana

Grudi, kao i ostatak tijela, s godinama gube tonus zbog raznih utjecaja. Najčešće se promjene vide nakon trudnoće i naglog gubitka težine, gdje nedostaje elastina i kolagena. 

SPM multifunkcionalni aparat vrhunske High Care tehnologije nudi vam rješenje problema opuštene kože. Vakumskom masažom izvodi se intenzivno stimuliranje protoka limfe, pojačana potkožna cirkulacija, što dovodi do oksigenirane krvi, koja rezultira odstranjenjem toksina i prevenira oštećenje kože i vezivnog tkiva.

 

SPM multifunkcionalni aparat visoke tehnologije rješava opuštenu kožu 

Jačim podtlakom odvija se pasivna aktivacija mišićne mase i učvršćivanje vezivnog tkiva stimulacijom djelovanja enzima. Specijalnim aplikatorima za grudi, futurističkog izgleda, koji se smještaju na grudi i spajaju na aparat za vakumsku masažu, uređaj automatski kontrolirano vrši izmjenu pozitivnog i negativnog tlaka u aplikatorima.Rezultat je vidljiv već nakon 5 tretmana, grudi su čvršće i zategnutije, a tonus kože vidljivo poboljšan.

 

Kozmetički salon Salus
Miroslava Krleže 48, Varaždin
tel: 042/206-777, 099/206-7770

Izvor:
Foto:

Moda i ljepota

Najtraženiji tretmani s epidermalnim faktorima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Najtraženiji anti-age tretmani s najbrže vidljivim rezultatima na svjetskom tržištu su definitvno tretmani s epidermalnim faktorima rasta, koji se smatraju vrhunskim postignućem znanosti u kozmetici pomlađivanja. EGF (epidermal grow factor) su živi aktivatori staničnog života.

Oni potiču rast novih epitelnih i epidermalnih stanica i na taj način pomlađuju i regeneriraju zrelu i oštećenu kožu te otklanjaju ožiljke. To se događa jer je pomoću njih moguće potaknuti stanice da se ponašaju kao u mladosti. EGF je set proteina koji sadrže čak 54 aminokiseline, što rezultira povećanom proizvodnjom kolagena i elastina.

Proteini preokreću proces starenja kože i obnavljaju zalihe kolagena u dermisu. Najvažnije svojstvo je u tome da su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, a djeluju na dermalnoj i epidermalnoj razini kože.

Nastavite čitati

Moda i ljepota

Prije zime nahranite svoju kožu, no prvo je temeljito očistite

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

NJEGA KOŽE

Jesen je pravo vrijeme da nahranite, hidratizirate i pripremite kožu za nadolazeće hladne zimske dane. Odaberite hidratantnu kremu ovisno o vašem tipu kože.

Hidratacija i hranjenje kože su vrlo važni, ali je prvo potrebno napraviti piling kože. Detaljan piling važan je zapravo u svakom godišnjem dobu jer priprema kožu za bolju apsorpciju proizvoda za njegu, savjetuju na portalu Žena.hr. Možete koristiti dvije vrste piling proizvoda – one sa sitnim tvrdim česticama i one aktivne kemijski. Piling uklanja slojeve mrtve kože i otkriva mlađu i blistavu kožu. No, nemojte ga raditi više od dva puta tjedno.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje