U dvorani Osnovne škole Vidovec u nedjelju, 10. veljače, odigrana je sama završnica 14. Dvoranskog prvenstva za registrirane klubove pod nazivom „Pan Givova kup 2019.“

Naslov kod seniora osvojila je prva momčad Poleta iz Tuhovca koja je u finalu s 3:1 bila bolja od varaždinske Slobode. Poveli su Tuhovčani preko Karla Šimeka u 9. minuti, da bi Nikola Bubnjarić golom u 13. minuti izjednačio rezultat. U zadnjoj minuti prvog dijela, Danijel Denžić prekrasnim pogotkom vratio je vodstvo Poletu.  Isti igrač potvrdio je pobjedu Tuhovčana golom u 30. minuti.

U susretu za treće mjesto kod seniora slavila je Mladost iz Margečena rezultatom 2:1 protiv druge momčadi Poleta iz Tuhovca.

Najboljim igračem proglašen je Tom Košćak iz pobjedničke ekipe, najbolji strijelac je Danijel Denžić, također iz Poleta 1, dok je najbolji vratar Srećko Čiček iz trećeplasirane Mladosti iz Margečana.

Kod veterana najbolja je bila Plitvica iz Gojanca, koja je u finalu svladala ekipu Instalacije Kukec rezultatom s 3:2. Treće mjesto pripalo je ekipi Auto Florijanić, koja je u susretu za treće mjesto pobijedila Ivančicu s 4:1.

Istaknimo da su revijalnu utakmicu odigrali pioniri Nogometnog centra Vidovec i Varteksa, a slavili su Vidovčani 4:2.

Najbolji igrač kod veterana je Tomica Ister iz Plitvice, najbolji vratar Nikola Ister također iz pobjedničke ekipe, dok je najbolji strijelac Antonio Vrček iz ekipe Auto Florijanić.

Kod juniora najbolja je bila prva ekipa Varteksa koja je u finalu slavila protiv druge ekipe Bumbara sa 6:0. U susretu za treće mjesto slavila je Sloboda ŠN s 9:2 protiv Nogometnog centra Novi Marof.

Najbolji igrač kod juniora je Robert Pakšec iz Varteksa I, najbolji golman je njegov suigrač Darko Trstenjak, a najbolji strijelac je David Šmrček iz Slobode ŠN.

Komentari

Komentara

loading...