Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića starosti 25 i 28 godina, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Krivotvorenje isprava.

Kako se sumnja, navedeni dvojac je u subotu, 9. veljače na vozilo marke Peugeot montirao registarske oznake drugog vozila i tim su se vozilom koristili u prometu. Protiv obojice će se podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo Krivotvorenje isprava iz članka 311. Kaznenog zakona.

Također, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg su u petak, 8. veljače u 13.20 sati, u Preloškoj ulici u Svetom Đurđu, zaustavili osobno vozilo marke „Opel Corsa“ kojim je upravljao 30-godišnjak. Provjerom vozila utvrđeno je da se na istom nalaze registarske pločice izdane za vozilo marke „Toyota corola“, za koje je isti izjavio da ih je prethodnog dana montirao na vozilo kako bi se njime koristio u prometu.

Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo Krivotvorenje isprava iz članka 311. Kaznenog zakona, kao i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Komentari

Komentara