Povežite se s nama

Crna kronika

Policija istražuje zašto su gorjela tri auta u istoj ulici u Nedelišću

upaljač vatra

Objavljeno:

- dana

U petak, 17. ožujka te u nedjelju, 19. ožujka u kasnim večernjim satima u Nedelišću, Novoj ulici, evidentirana su dva požara osobnih automobila, javila je PU međimurska.

Prvi požar izbio je u petak, 17. ožujka, oko 23:30 sati na osobnom automobilu, vlasništvo 42-godišnjaka, koji je bio parkiran u Novoj ulici, ispred obiteljske kuće. Pomoću vatrogasnih aparata vlasnik je sam uspio ugasiti požar, dok je nastalu štetu procijenio na više tisuća eura. Očevidom uz stručnu pomoć inspektorice zaštite od požara i eksplozija, utvrđeno je kako je uzrok požara poduzeta ljudska radnja.

Drugi požar dogodio se u nedjelju, 19. ožujka, oko 23:20 sati, također u Novoj ulici. U dvorištu obiteljske kuće izbio je požar na dva osobna automobila, vlasništvo 50-godišnjaka. Požar na vozilima ugasili su pripadnici JVP-a Čakovec i DVD-a Nedelišće. Kako bi se utvrdio uzrok požara, tijekom današnjeg prijepodneva provest će se očevid.

Kriminalistička istraživanja su u tijeku.

Crna kronika

U Poljani Biškupečkoj policija zaustavila vozača s 1,5 promila i poslala ga na triježnjenje

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U utorak, 6. lipnja, oko 23 sati i 10 minuta u Varaždinskoj ulici u Poljani Biškupečkoj u kontroli prometa zaustavljen je osobni automobil.

Vozilom je pod utjecajem alkohola od 1,50 promila upravljao 45-godišnjak, javila je PU varaždinska.

Kako je postojala opravdana bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je priveden u PP Varaždin do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Nastavite čitati

Crna kronika

U požaru u Nedelišću izgorjela pušnica te dio garaže i krovišta kuće, ozlijeđen je 80-godišnjak

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U utorak, 6. lipnja, nešto poslije 7 sati u Nedelišću u Ulici Matije Gupca izbio je požar u pomoćnoj prostoriji obiteljske kuće (pušnici), koji se potom proširio na garažu i krovište kuće, javila je PU međimurska.

Požar su ugasili pripadnici JVP-a Čakovec i DVD-a Nedelišće.

Očevidom uz stručnu pomoć inspektorice za zaštitu od požara utvrđeno je da je 80-godišnji vlasnik zapalio vatru u pušnici koja se proširila na ostatak prostorije, a potom i na garažu te krovište kuće.

U požaru je izgorjela pušnica te dio garaže i krovišta kuće, dok je 80-godišnji vlasnik kuće lakše ozlijeđen.

Nakon pružene liječničke pomoći u čakovečkoj bolnici, pušten je na kućnu njegu. Materijalna šteta procijenjena je na više tisuća eura.

O požaru će se izvijestiti nadležno državno odvjetništvo.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje