Jutros oko 5 sati i 30 minuta na raskrižju državne ceste broj 654 (Sjeverna obilaznica grada Čakovca) i gradske prometnice koja povezuje Čakovec i Mihovljan, došlo je do prometne nesreće u kojoj su lakše ozlijeđena tri sudionika.

>>U teškom sudaru dvaju automobila na obilaznici ozlijeđene tri osobe<<

Upravljajući osobnim automobilom čakovečkih registarskih oznaka kolnikom gradske prometnice koja povezuje Čakovec i Mihovljan te nailaskom na spomenuto raskrižje, 59-godišnji vozač nije poštovao prednost prolaska (sjeverna obilaznica označena prometnim znakom kao cesta s prednošću prolaska).

Ušao je u raskrižje, a da nije propustio sva vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska zbog čega je prednjim dijelom udario u prednji dio osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je sjevernom obilaznicom upravljala 44-godišnji vozač.

Nakon sudara došlo je do silaska automobila kojim je upravljao 44-godišnjak, izvan kolnika te udara prednjim dijelom u metalnu odbojnu ogradu. Vozilom hitne medicinske pomoći oba vozača i 39-godišnja putnica iz automobila 44-godišnjaka prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje im je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da su u nesreći lakše ozlijeđeni.

Zbog obavljanja očevida od 6 do 7 sati i 35 minuta spomenute prometnice bile su zatvorene za sav promet, koji se odvija obilaznim pravcima.

– Budući da se radi o novoj prometnici koja je tek nedavno puštena u promet te pošto semafori nisu u funkciji, apeliramo na sve sudionike u cestovnom prometu da se s punom pažnjom kreću tim raskrižjem te da striktno poštuju postavljenu prometnu signalizaciju! – poručuju iz PU međimurske.

Komentari

Komentara