Povežite se s nama

Crna kronika

Policija: 41-godišnjak i 18 godina mlađa djevojka stigli u Nedeljanec, pa uslijedio krvavi obračun

Objavljeno:

- dana

IZVANREDNO PRIOPĆENJE

Policijski službenici PU varaždinske utvrđuju što je prethodilo tragičnom događaju na parkiralištu trgovačkog centra u Nedeljancu, gdje su jutros mrtvi pronađeni 23-godišnjakinja i 41-godišnjak.

U izvanrednom priopćenju PU varaždinske potvrđeno da je utvrđeno da je muškarac najvjerojatnije hicem iz vatrenog oružja prvo ubio 18 godina mlađu djevojku, a potom je počinio samoubojstvo.

<< Tragedija: mrtvi muškarac i žena pronađeni na parkiralištu Kitroa u Nedeljancu

Na parkiralište su se u osobnom automobilu dovezli zajedno, oko 6 sati. Neslužbeno doznajemo da je djevojka radila u trgovini u Nedeljancu, a 41-godišnjak ju je dovezao na posao. Što je prethodilo tragičnom događaju, zasad nije poznato.

Zamjenik Županijske državne odvjetnice odredio je obdukcije preminulih, ali i druga vještačenja.

<< Očevid pokazao: muškarac (41) ubio djevojku staru 23 godine, a onda i sebe

Izvor:
Foto: Ivan Agnezović

Crna kronika

Bosanac koji je kod Varaždina prodavao koku po 40.000 eura za kilogram, sada sjedi u zatvoru

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 5. kolovoza provelo prvo ispitivanje državljanina Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine (1982.), uhićenog na području Dubrovačko-neretvanske županije, i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Naime, postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 40-godišnjak u ožujku i travnju 2022. godine, nudio na prodaju tri kilograma kokaina po cijeni od 40.000,00 eura po kilogramu, a potom u dva navrata, u mjestu kraj Varaždina, prodao ukupno 200 grama kokaina za 9.700 eura.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila okrivljenom 40-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

Varaždin: podignuta optužnica protiv 66-godišnjaka zbog bludne radnje, zlostavljanja na poslu…

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je u četvrtak, 11. kolovoza, podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1956.) zbog počinjenih kaznenih djela bludne radnje, spolnog uznemiravanja i zlostavljanja na radu.

Optužnicom se okrivljenog 66-godišnjaka tereti da je od lipnja 2018. do srpnja 2020. godine, u službenim prostorijama jedne jedinice lokalne samouprave na području Varaždinske županije, kao čelnik tijela te jedinice lokalne samouprave, koristeći svoj položaj, u više navrata tijekom radnog vremena počinio bludnu radnju nad zaposlenicom (1990.).

Okrivljenika se tereti da je od rujna do studenog 2021. godine, u istom svojstvu, spolno uznemiravao drugu zaposlenicu (1986.) kojoj je nadređen i uznemiravao ju na radu čime je narušio njezino zdravlje.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje