Povežite se s nama

Crna kronika

Ponestalo mu parfema i žileta pa si ih “posudio” u Bipi u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

SILA NE PITA

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu odgovorne osobe trgovine u Šenoinoj ulici u Varaždinu da je nepoznati počinitelj iz trgovine otuđio tri parfema i više komada paketa žileta.

Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna, dok policija traga za počiniteljem.

Od 26. do 27. rujna u Krklecovoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u vanjsko skladište za plastičnu ambalažu koje se nalazi u sklopu jedne trgovine, te otuđili više stotina PET ambalaže. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Autom naletio na 8-godišnje dijete u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Varaždinu u petak, 26. veljače oko 7.55 sati u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

Muškarac starosti 65 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Jalkovečke ulice u smjeru Zagrebačke ulice. Dolaskom do uzdignutog obilježenog pješačkog prijelaza, nije propustio 8-godišnje dijete koje je već stupilo na obilježeni pješački prijelaz.

Uslijed udara vozila u dijete, isto je palo na kolnik i zadobilo ozljede. Medicinska pomoć djetetu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede su joj okvalificirane kao lakše tjelesne ozljede.

Nastavite čitati

Crna kronika

Kod Novog Marofa ukraden neispravan i neregistriran traktor

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

traktor

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne Općine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u nazad nekoliko mjeseci do 25. veljače u naselju Tkalec, u Općini Breznica, iz nezaključanog gospodarskog objekta otuđio neispravan i neregistriran traktor.

Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna.

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelj ovog kaznenog djela.

Nastavite čitati